Dziewczyny,u mnie od rana mzawka i wiatr,na słońce dzisiaj nie ma szansy niesterty.
To dziewczę bedzie niosło obrączki na poduszce.Oczywiscie kolezanka stwierdział,ze 10 letnia to za stara do niesienia obrączek,ale ja uważam,ze jest piękną blon pieknością,na szpilakch zasuwa jak najlepsza modelka na wybiegu i przynajmniej wiem,ze trafi do ołatarza bez kierowania przez rodziców i nie bedzie płakała.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Dorotko,popadało,popadało.A kiedy odczytałas,trzeba było dotrzymać mi towarzystwa w bezsennosci.
Lucynko,u mnie siąpi,ale wiatr jest duzy.W nocy nie mogłam spać i błyskało się bardzo,ale bez grzmotów.Po drugiej zabezpieczałam doniczki na tarasie to momentami od błysków było jasniutko.
-- 30 lip 2013, o 10:18 --
Maryniu,ostatnio podlewam burza kwiatów do pelargonii,bo w ogrodniczym pan powiedział,ze potrzebuja te same składniki odzywcze.Przedtem miałam w płynie do begonii specjalną odzywkę,a oprócz tego osmocota przy sadzeniu,ale to za mało dla nich.
Agus,powietrze fajne,bo wczoraqjszej parówce,ale ja uwielbiam upały mimo wszystko.
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us