Hi ? hi, płytki to efekt ( pozytywny) braku funduszy, bo jak człowiek nie ma za wiele kasy to od razu mądrzejszy się robi, cena normalna nie była taka mała 39.99 m2, ale znaleźliśmy metę, gdzie sprzedają resztki resztek i kupiliśmy po 9 zł.

Są bardzo wytrzymałe, dobrze się zmywają i w dodatek antypoślizgowe, na starość jak znalazł

, robocizna też kosztowała nie za dużo, dobre jedzenie i parę całusów

, M. podobnie jak ja, po przeprowadzce na wieś, też musiał się nauczyć różnych fachów, w tym robienia glazury i terakoty, jak widać poszło mu nie źle.
Dzisiaj większą część dnia spędziłam z koleżankami na sprzątaniu domku gościnnego przykościelnego, wzięłam ze sobą aparat z myślą pokazania Wam pięknych rabat z różami i mnóstwem innych kwiatów, które rosną przy naszym kościele ale padał tak mocny deszcz, że nie dało się zrobić żadnych zdjęć ? oprócz tych o sprzątaniu

. Żeby było jaśniej, jesteśmy z M. chrześcijanami, przez 42 lata byłam zagorzałą ateistką ale jak widać dla Pana Boga nie ma rzeczy niemożliwych, złamał moją pychę, samouwielbienie i teraz niczego bardziej nie pragnę jak być blisko Niego. Pomagamy z mężem, jak możemy, osobom które wplątały się w sieci sekty, jak również ich rodzinom, ci ludzie przeżywają straszne tragedie, potrzebują rozmowy, zrozumienia i pomocy. Najbliższy od nas kościół ewangeliczny, to Kościół Chrześcijan Baptystów i do niego, właśnie należymy. Kościół jest bezpastoralny, kazania wygłaszają mężczyźni/Bracia, po kolei a żeby zarobić na utrzymanie budynku kościoła, w sezonie letnim wynajmujemy pokoje gościom. Ponieważ są to piękne, dziewicze tereny, chętnych z Polski i zagranicy nie brakuje i właśnie w czwartek przyjeżdżają pierwsze gości, dla tego musieliśmy wysprzątać na razie jeden domek.
A tu już po robocie
Odwiedził nas dzisiaj boczek

, achhh ... jak bym chciała, żeby zwił gniazdo, ale biedny się rozgląda i rozgląda i nie może znaleźć miejsca

, muszę powiedzieć eMowi, żeby jakieś kółko gdzieś przyczepił ... ale znając życie, powie że tego zadania nie ma na "liście priorytetowej"
Czy mógł by ktoś zidentyfikować co to za drzewo? Rośnie w pobliżu naszej posiadłości w otoczeniu dębów, brzóz i akacji.