Świat roślin ewy-rozalki część piąta

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Świat roślin ewy-rozalki część piąta

Post »

Miluś dalie od L ,siedzą jak zaczarowane ,nawet nie drgną .Nie wiem czy one wylezą .Te 4 ,które kupilam z innego źródła rosną pięknie .Zdrowiutkie i zielone jak ruta .Wielkiej plantacji ,to chyba nie będzie .
Awatar użytkownika
smirka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 12:44

Post »

Ewa jestem w szoku ;:oj ,nie było mnie chwilkę a Ty pędzisz ,że oddech straciłam,ale nic to jak bedzie niepogoda to wszystko nadrobię,baardzo podoba mi się to zdjęcie na rozpoczęcie tego wątku,u mnie dzisiaj popadało i jest cieplutko ,myślę,że powysadzam juz jednoroczne bo aż pożółkły w mini doniczkach,pozdrawiam
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja się sprężam, żeby dalie posadzić, ale jeszcze miejsce nie przygotowane, kiedy ja to wszystko zrobię ;:185
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Mireczko witaj kochana ,moje jednoroczne też jeszcze w doniczkach .Już mam ich dosyć ,ale jeszcze kilka dni .U mnie pochmurno ,może coś popada ,daj Boże . ;:65
Iwonko Ty to naprawdę masz kołowrót z robotą .Ja wprawdzie swoje dalie wsadziłam ,ale żadna nie wyszła .Były bardzo suche ,nie wiem czy w ogóle wyjdą ;:65
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja też kilka dalii wsadziłam , ale u mnie jeszcze nic nie wyszło. Ewuś jesteś niesamowita z tą ilością tulipanów. Patrzę i patrzę i nie mogę oderwać wzroku. Mój sasiad ma 1/4 działki obsiane tulipanami. Pięknie to wygląda, chociaż w tym roku prawie wszystkie jednocześnie się rozwinęły.Uściski!
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Julianko dzięki ,że o mnie pamiętasz .Ja mam tulipan rozrzucone po całym ogrodzie ,potem wyrosną inne rośliny i śladu po nich nie będzie ,aż do wiosny . :lol:
Awatar użytkownika
andrea
100p
100p
Od: 14 lut 2013, o 17:32

Post »

Moje dalie już powschodziły i to wszystkie jakie posadziłam. Nie martwcie się,na Wasze też przyjdzie pora ;:3
pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=63419" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

To mnie trochę pocieszyłaś ,przelecę dziś z konewką i wszystkie podleję ,bo u mnie już sucho .Może jak trochę wilgoci złapią ,to wyjdą na świat.
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

U mnie znowu popadało, kiedy zrobi się przyjemne ciepełko? Nie, żebym narzekała, bo po tej wstrętnej zimie każda wiosenna pogoda jest do zniesienia :) Tylko chłodne wieczory trochę dają się we znaki, w domu nieprzyjemnie, całe szczęście już trochę się podhartowaliśmy i nie włączamy ogrzewania, ale w majowy weekend dwa razy rozpalaliśmy na krótko kominek. Miłego dnia Ewuś!
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Ło matko - ależ pięknie u Ciebie różana Ewo!
Na pierwszej stronie jest takie zdjęcie - tajemniczej ścieżki wiodącej do małego domku. To dla mnie ideał ogrodu. Nigdy czegoś takiego nie będę miała buuuu ;:145
Zaznaczyłam sobie dróżkę do Ciebie i na pewno będę zaglądać. I zaległości odrobię( bo jestem dopiero na czwartej stronie) jak tylko chwila czasu będzie.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Ewuś. Może dzisiaj u ciebie popada. U mnie też zapowiadają przelotne deszcze. Póki co ;:3 świeci. Ale rano było tak ziiiimno... My do jakieś 1.00 mieliśmy otwarty balkon w sypialni, a potem tylko uchył na drzwiach od balkonu i okna. wstałam o 5 zamknąć jedno bo naprawdę dało popalić. Wczoraj nie zamykałam a dzisiaj tak.
Aga789
200p
200p
Od: 21 lut 2013, o 13:07
Kontakt:

Post »

Ewciu, Twoje tulipanki jak zwykle mnie oczarowały :) niektóre z nich są takie pełne, maja chyba z 3 razy więcej płatków niż zwykły tulipan :) Cudeńka
Pozdrawiam Agnieszka
Niewielki ogródek wielu barw
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Miluś teraz to już tylko dobre dni nas czekają .Mnie jest w nocy gorąco i uchylam okno ,jeszcze jak wieje wiatr ,to się fajnie śpi .
Marysiu zaglądaj kochana ile chcesz .Serdecznie Cię zapraszam .
Madzik ja się dziś napieliłam ,napodlewałam ,no i oczywiście wsadziłam swoje 3 floksy ,które wreszcie przyszły.
Agniesiu te pełne ,niektóre wyglądają jak peonie .Cały czas wychodzę do ogrodu żeby je podziwiać .
już myślę jakie będę kupować na jesieni .
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

ale cudownie :) tulipanowa kraina, bajecznie i naprawdę ślicznie, dziękujemy za odwiedziny :uszy
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p

Post »

Cieszę się ,że się podobało ,zapraszam częściej ;:162
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”