Sylwia85;promyk-Sylwio;Dorotko;Ja z żabkami to oswoiłam się na działce,wcześniej zawsze panikę u mnie wywoływały,teraz już lubie się im przygladać nawet

A motylki bardzo lubię;
Marysiu;Magda ;Iwonko ,żurawki z dnia na dzień robią się coraz piękniejsze,a żabć ,,,faktycznie królewicz,

nie wszyscy sa wielkiej urody prawda

A księzniczka Fiona na którejś strone już była
Tosia1;Agusiu Renata ;Piotrze żurawki to moja miłość ,po hostach

A ja już wolę żabcie od zaskrońców,dobrze,że u mnie ich nie ma
;
juliannaGosia123a; żurawki są piękne;niestety u mnie juz kila wypadło,ale dokupuję

to,prawda jak odwiedzam swój ogród co kilka dni ,to większe zmiany widać. i zielsko tez większe
Kasiu[;Aguś/b] żurawki tak jak hosty kupowałam i od razu zapisywałam ich nawy, a reszta kwiatów,roślinek to już nie koniecznie,ale teraz już wszystko skrzętnie zapisuje
Paweł żurawki bo bardzo urodziwe bylinki,,,,śmiało możesz je zaprosić do swojego ogrodu,są takie koloroe,piękne
_Ola_,Od póloncej strony wszystkie żurawki przetrwają i będa piękne,ja mam swoje od południa i kilka cytrynowo- żółtych wypadło już
Grazia; Bożka ja też kocham żurawki,one też co jakiś czas zmieniają swoje ubarwienie,,,cudnie wygladają
Electric lime jest raczej jano cyrynowa, a różne zdjęcia mogą ujaskrawiać trochę.Fajnie,że funkia Twoja żyje,moje też wszystkie są ,,one to sa twardzielki
Marto-OPwszem odrobiona z pracą wiosenną jestem,mogę spokojnie sobie pić kawkę na tarsie,ale jak zjaedżam na kilka dni ,to znowu,,,,musze odrabiać zaległości, i pracować a potem delektować się
Beata po zimie wszystkie żurawki trochę ucierniały,ale one wszystko szybko nabrabiają,za pewne i Twoje
[bGosia]Ach witaj.... dziękuję za miłe słowa,ale Ślicznie to już chyba wszyscy mamy
Ewuś Wiosna u nas wszystkich w pełnym rozkwicie,,,hosty już w liściorkach
A to jeszcze moje wiosna;
Hosta Earth Angel;
Hosta War Paint

Narcyzki;
Narcissus hort. 'Actaea'

Moja magnolia 'Ann

rajska jabłoń royalty

kwiat jabłoni;