Romko
a ja dopiero dziś się doczytałam, ze już masz nowy wątek Ale jestem roztargniona Ale nic to zwalę na stresy maturalne
Coraz więcej pięknych roślin masz do wyekspediowania Nie zazdroszczę, ale jak potem pieknie jest. Może w tym roku postaw na dwuletnie? Jak zawitasz wiosną, to już będą sobie ślicznie rosnąć
To zdrówka i życzę, by wszystko udało się tak jak należy.
Witajcie moje słoneczka Ze względu na zmianę pogody wróciliśmy wczoraj , wykonaliśmy niezbędne prace na działce ...........koszenie , zasilanie itp.trzeba było przywitać się z działkowymi przyjaciółmi Słonko tak świeciło że nie można było za długo pracować [ z grubsza ogarnięte po zimie ] Kąpieli w jeziorze już niektórzy zażywali Po przyjeździe do domciu rozpakowanie i do pomocy przy urodzinach wnusi ..........przed chwilą wróciliśmy i już jestem z Wami Marylko ,Marysiu ,Dorotko , co zdążyliśmy to zrobiliśmy ale bez zabijania się .............była poranna kawka na tarasie i świergot ptaszków Eluniu ,Ewciu, Majeczko [/b pogoda była piękna ale nie sprzyjająca pracy ..........za mocno świeciło Agusiu miło że mnie odnalazłaś ,nie ważne kiedy Pewnie Twój starszy zdaje maturę Moja wnusia też zdaje .......... już są na półmetku Ewa już daję ................
RAJSKA JABŁOŃ ...........
No i takem się zagapiła że ...nie było mnie u Ciebie Romciu...tyyyle czasu, czyli dużo dni i nocy Zachorowałam chyba przez Ciebie na tę rajską jabłoneczkę, ciakawe czy w raju Ewa kusiła też takimi maleńkimi owocami
Romciu, agreścik to już u Ciebie spory, my od piątku w domciu, padało okrutnie, a teraz już słonko wygląda i od środy jesteśmy na działce (nocleg). Mają być wysokie temperatury. Miłego odpoczynku .