Akwelan_2009 pisze:Fotografie na orthphoto wspaniałe, ciekawe ujęcia robione "wprawioną" ręką i wyczulonym na piękno okiem.
Wielkie dzięki za odwiedziny i miłe słowa
Akwelan_2009 pisze:Jeżeli Twoje miejsce pobytu związane jest z Włodawą nad Bugiem, to w latach 1975/85 dość często byłem w tej miejscowości służbowo (w największym zakładzie w tej okolicy) i pod osłoną nocy wraz z kolegą, "zamaskowani" przed "czujnym wzrokiem" zza Buga, próbowaliśmy wędkować na sumy. W tamtych czasach we Włodawie "kończyły" się tory, czy i obecnie tak jest, czy może jednak odbudowano połączenie PKP przez Bug do Białorusi ?.
Niestety chyba wszystkie zakłady pracy we Włodawie padły. Jedynie apteki i zakłady pogrzebowe są na topie.Muszę się przyznać że jednym z moich 48 hobby jest
wędkarstwo. Teraz zarządzeniem wojewody można przebywać nad Bugiem od świtu do zmierzchu ale to nie przeszkadza w połowach suma
Bug od tamtych lat mocno się oczyścił, pojawiły się nowe gatunki ryb - sandacz, brzana ,świnka. Ogólnie dla mnie to jedno z ciekawszych przyrodniczo i wędkarsko miejsc w Polsce. Tu można mieć święty spokój bo niewiele osób jest w stanie wytrzymać naloty milionów komarów i meszek
Tory się kończą dokładnie w tym samym miejscu co dawniej - troszkę przed rzeką a mostu nie ma i chyba nie będzie
-- 14 lut 2013, o 19:33 --
annaoj pisze:Mnie zaskoczyłeś bardzo pozytywnie - już dodałam do zakładek. Bardzo lubię taką tematykę.

Dzięki za zainteresowanie .... a tematyka troszkę inna