Kasiu witam Cię serdecznie Od roku mniej wiecej jestem oczarowana trawkami (wszystko przez Gosię i inne forumki) są pieknym uzupełnieniem dla róż i bylinek. Myślę że tak po roku dwóch dopiero będzie w pełni można je podziwiać oczywiście trzeba brać poprawke na zimę Pozdrawiam również
Witaj Isiu! Piękne te oszronione zdjęcia. Przynajmniej miałaś ładny widok. U mnie mróz tylko ściął kwiaty, a niczego nie ozdobił.
Altana wygląda świetnie! A żółta rabata wygląda mi znajomo...
I u Ciebie pojawiło się sporo traw - co to za żółte kwiaty, takie niziutkie, na tej rabacie? Chyba nie rudbekia,taka mała?
No nareszcie Iza Cię zmobilizowała do odezwania się.
Teraz tak patrzę, że chyba musisz skracać wiosną będy tych sosenek z pierwszego zdjęcia. Mogą z nich urosnąć całkiem pokaźne sosny.
Witaj Izuniu nawet nie myślałam że ktoś tu jeszcze zagląda rzeczywiście odkąd przeniosłam się w spokojniejsze miejsce nie zaglądałam tu na Forum przez cały praktycznie 2014 r.. Moja wina nie mam nic na swoje usprawiedliwienie, no może jedynie to że i w Oazie bywałam nie często ....Brak dostępu do komputera ze zdjęciami odsunął mnie nie co od udzielania się w wątkach ogrodniczych. Dla Ciebie migawki z 2014 r. Pozdrawiam bardzo serdecznie