Ja uwielbiam sałatę na kanapki. Chłopakom szykuję kanapki do pracy i do szkoły, i jak nie ma zieleniny, są zdziwieni. Ale oprócz jednej, którą posiałam 3 lata temu, nic mi się nie udawało Albo zgniły, albo ślimaki zeżarły, albo nie skiełkowały! Więc przerzuciłam się na rukolę, ona rośnie zawsze. Będę ci sekundować! Proszę o relacje z doswiadczeń!
Witaj Mariola !! Właśnie przejrzałam Twój ogród. Wow ! Jakie piękne kwiaty i zabawa w ciuciubabkę bardzo wciągająca
Tak chciało by się oglądać i oglądać Twoje kwiati..., na prawdę są śliczne
Ogród masz bajkowy, patrzyłam i wcześniejsze lata... Jesteś profesjonalistką ! mam nadzieję, że wiele się nauczę od Ciebie ...,podpatrując Twój śliczny ogródek
Zajrzałam trochę do starych zdjęć i sama nie pamiętałam że mam takie ładne zdjęcia mojej najstarszej hosty.
Oczywiście zdjęcie mocno nieaktualne i oczywiście hosty rosną już w zupełnie innym miejscu.
Comcia pisze:Zajrzałam trochę do starych zdjęć i sama nie pamiętałam że mam takie ładne zdjęcia mojej najstarszej hosty.
Oczywiście zdjęcie mocno nieaktualne i oczywiście hosty rosną już w zupełnie innym miejscu.
Comcia pisze:Zajrzałam trochę do starych zdjęć i sama nie pamiętałam że mam takie ładne zdjęcia mojej najstarszej hosty.
Robi wrażenie !!!! Jest niesamowita
faktycznie robi wrażenie i za pewne ma już sporo latek,,,bo taka duża i okazała kępa
Comcia o przykrywaniu wiem i zastosuje posiałam gazanię, dzwonka karpackiego, nachyłka dwubarwnego i sasankę , posadziłam też cebulki mieczyka mix i dalię niską
Witaj Mariolko
Zdjęcie kota cudne
Obejrzałam twój wątek i ciekawa jestem zmian na działce jakie nastąpią w tym sezonie. Hostę miałaś ogromniastą, ja mam trzy małe, jedna rośnie na docelowym miejscu a dwie muszę przesadzić i jak czytam jak zmagałaś się z wykopywaniem, to coraz poważniej myślę o wsadzeniu ich do donic.
Wow, 43 odmiany pomidorów! Też bym pewnie szalała, bo załapałam bakcyla, ale niestety, brak miejsca mnie mocno ogranicza i muszę poprzestać na kilku.