chętnie bym sie podzieliła ale kupiłam ją dwa tydodnie temu na agrze i jeszcze nie ma czym dzielić wiosna chętnie jak przezimuje.iwona0042 pisze:I ja zajrzałam do Twojego ogródeczka, ładnie, kolorowo i dzieciaczkiwielkakulka pisze:Łał, śliczne - jeżówka ma właściwości lecznicze - moje dzieci przed zimą piją syropek z jeżówki - zamiast łykać reklamowane tabletki - naprawdę działa.i właśnie te jeżówki, ja dawno temu, ponad 20 lat temu, sprowadzałam z byłego RFNu syrop-echinacea nazywał się, dopiero długo potem kupiłam pierwszą jeżówkę i chcę mieć ich ciągle więcej
-- 25 wrz 2012, o 07:25 --
becia123 pisze:skądś to znam zawsze chce się tego czego nie ma Pozdrawiam Jak coś się spodoba z moich roślinek proszę o kontakt chętnie siępodzielę czym będę mogła. Dlatego też może masz kawałek tej pierwszej jeżówki, ja w zamian mam różową pełną, jest w moim wątku
-- 25 wrz 2012, o 10:36 --
Co do roślinek chętnie wymienię się czy podzielę swoimi zawsze to większa mozliwośc bo wszystkich mieć nie można jeżówek mam mało na razie ale bardzo mi się podobaja i a pewno będzie ich więcej.