EWCIU niestety musiałam mieć nogi na dywaniku ,chociaż chciałam je mieć tylko na trawie, bo Irenka dla gościa rozściełała dywanik pod nogi

No właśnie też mnie coś ugryzło w niedzielę i miałam opuchniętą nogę, dlatego rozebrałam buty .Przecież nasze pająki nie są jadowite.Ten kosmos sam mi sie wysiał z ubiegłorocznych. Wcale ich w tym roku nie wysiewałam, a miałam dość sporo, chociaż nie wszystkie odziedziczyły geny matki
DOROTKO zostałam poczęstowana takim kremem to robiła przyjaciółka Irenki .Był pyszny .mniam ,mniam czyli wegeta, bazylia zielenina,czosnek ,trochę cebulki ,cukinia oczywiście wyczyszczona i pokrojona ,zeby szybciej sie rozgotowała . Nalać tyle wody,żeby było wszystko tylko zakryte .Jak wszystko zmięknie blenderem dodać pieprzu i śmietanki takiej 12%.Podawać z grzankami lub bez jak kto woli .Pychotka
ELUSIA nie ma sprawy a może chcesz kłącza tej odętki ,ale nasionka tyż mom, bo pora zebrałach .No widzisz Baśka kusicielka znodła niedaleko nos szkółka kaj som same fajne róże i wcale nie drogo

No a wiysz jak jo nie umia powiedzieć niy jak mi sie coś podobo

Te typy tak majom
TOSIA nie płacz masz okazję też sie wybrać na inspekcję, a wtedy wstąpimy też do Majki .Ja już nie zdążyłam

OUTTA nie przez Q .Cinco za bardzo mnie nie pociagała
IZULKO no dobra może komuś sie spodoba, a jak nie to jesinią pójdzie na rabatki koło domu .Możesz 2 sadzonki posadzić razem

będzie wielki krzaczor
MAJKA miałam w planie wpaść też do Ciebie ,ale wyszło inaczej, bo Irenka mnie tam przygwożdziła swoją gościnnościa