Ogrodniczka Niesia

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Niesia
200p
200p
Od: 23 lut 2012, o 23:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogrodniczka Niesia

Post »

nena08 pisze:Kupiłam za Twoim przykładem i ku uciesze mojego dziecka dynie ozdobne.Będę je siała, jak większość moich roślin, po raz pierwszy.
Czy je też wcześniej wysiewasz?
Czy potrzebują podpór?
no to super że kupiłaś dynki....będziemy razem patrzeć jak rosną ;:138 a jakie kupiłaś jeśli mogę wiedzieć? .....autumn wings są piękne, kolorowe-zaopatrz się w nie - a nie pożałujesz :wink: dynki będę wysiewać w połowie kwietnia ale jeszcze nie wiem czy w domu czy w szklarni....jeśli kwiecień będzie dość ciepły to wysieję w szklarence a jeśli nie to w domu :wink: dynki nie potrzebują podpór....u mnie rosną normalnie - jak ogórki :wink:
Ogrodniczka Niesia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=53798" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dynie sieję zawsze do gruntu i nie ma problemu. Zdążą i zakwitnąć i zaowocować :D No i także bez podpór.
Awatar użytkownika
nena08
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 10:06
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Chyba jakąś mieszankę różnych. Jest tylko napisane dynia ozdobna firmy Vilmorin.
Zobaczymy jesienią :tan
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A ja pozbierała nasionka z dyn które jesienią zakupiłam ciekawe co wyrośnie :) zima u Ciebie piękna
Awatar użytkownika
Niesia
200p
200p

Post »

trzynastka pisze:A ja pozbierała nasionka z dyn które jesienią zakupiłam ciekawe co wyrośnie :) zima u Ciebie piękna
no nie wiem czy z takich zebranych nasion wyrosną Ci jakieś ładne dynki, ponieważ dynie się krzyżują :roll: ....możesz mieć z tego niezbyt ciekawe jednokolorowe piłeczki :roll: najlepiej kup paczuszkę nasionek ze sklepu....kosztują naprawdę niewiele :wink:
Ogrodniczka Niesia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=53798" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
stokrotka-77
200p
200p
Od: 21 lut 2011, o 21:42
Kontakt:

Post »

Niesiu kochana skradłaś mi serce tą szklarniową uprawą. Masz cudne roślinki, mi póki co śnią się takie po nocach a na co dzień walczę by nie wybiegały na parapetach. Też mam duży ogród 0,5 ha ale póki co szklarnia to dla mnie za drogi interes. Więc jeśli pozwolisz będe do ciebie zaglądać i napawać się widokiem twojej cudnej rozsady. Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
Niesia
200p
200p

Post »

stokrotko kochana ślicznie dziękuję za tak miłe słowa ;:196 ....z całego serca życzę Ci by Twoje sny się kiedyś spełniły :wink: ....przy moich roślinkach niestety sporo pracy ale czego się nie robi dla ukwieconego ogrodu :) oczywiście serdecznie Cię zapraszam do odwiedzania mojego wątku :wink:
Ogrodniczka Niesia
Awatar użytkownika
Niesia
200p
200p

Post »

Mój świeży zakup....mam nadzieję że ostatni :D ....no chyba że jeszcze coś wypatrzę ;:306

Obrazek
Ogrodniczka Niesia
Awatar użytkownika
patasko
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2011, o 23:48

Post »

Niesia szalejesz :D Ciekawy ten złocień trójbarwny, ja na niego poluję w sklepach :) Jeżeli nie trafię na niego to pozostaje internet. Mam w planach poszerzenie rabaty, więc miejsca na nowe roślinki przybędzie :heja
Awatar użytkownika
agnieszka_
1000p
1000p
Od: 21 gru 2012, o 18:54

Post »

:wit
Zakupy udane i yo na pewno nie koniec ;:108 :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Niesia
200p
200p

Post »

patasko masz rację, że ten złocień ciekawie wygląda - miejmy nadzieję, że nie tylko na obrazku :D mam go po raz pierwszy....chociaż w zeszłym roku miałam inną odmianę złocienia (żółtą) i był śliczny....pięknie kwitł aż do przymrozków i ładnie się prezentował w bukiecikach :wink: mam nadzieję, że ten też będzie super :wink:

agnieszka_ pisze: Zakupy udane i yo na pewno nie koniec ;:108 :D
nie kuś agnieszko bo mnie skusisz znowu na jakiś zakup :D
Ogrodniczka Niesia
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Kontakt:

Post »

Niesia grzebiąc po forum trafiłam do Ciebie :wit Masz bardzo dużo roślinek kwitnących ;:333
A co to za arbuzy, które co roku siejesz? :wink:
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
Niesia
200p
200p

Post »

Rewi no niestety ale nazwy arbuzików nie znam..... po prostu kiedyś kupiłam na bazarku arbuziki do zjedzenia...i stąd miałam nasiona....
w tym roku chyba jednak będę musiała kupić paczuszkę bo te co miałam w zeszłym roku były jakieś zmutowane....w niektórych skorupa była po prostu gruba i twarda :roll:
Ogrodniczka Niesia
Awatar użytkownika
justus27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 18:54

Post »

Wiosna tuż, tuż...ale nasionek ;:224
parapetowce
Tylko marzenia serca się spełniają.
x-h-n

Post »

Witaj :wit Przepięknie tu u Ciebie ;:oj a ta jaszczureczka to prześliczna jest :uszy no i muszę pochwalić dynie! Masz talent kobieto ;:303
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”