Ogródek AGNESS cz. 11

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz. 11

Post »

Rzeczywiście, widoki tak szare, że aż mi poczerwieniało przed oczami :;230
Żarty sie Ciebie trzymają :lol: Aguś, nie wiem jak to robisz, ale o jakiejkolwiek porze się do Ciebie zajrzy, zawsze jest coś przyjemnego dla oka ;:108
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś widziałam Twoje brateczki są prześliczne....taki rzadko spotykany kolor :D
Dziękuję za życzenia Tobie i Twojej rodzince życzę wspaniałych, pogodnych świąt ;:196

Izuniu....to takie kropelki koloru wśród szarości.....dziękuję za miłe słowa ;:196

Kochani z okazji Świąt życzę wszystkim moim miłym gościom wszystkiego co najlepsze ;:196

Niech Wam mili będzie wiosennie,
słonecznie i świątecznie.
Niech cieszą Wasze oczy
kolorowe pisanki i wielkanocne baranki.
Niech się w śmigus-Dyngus woda na Was leje,
A zając przyniesie radość, pokój i nadzieję.

Obrazek[/quote]
Awatar użytkownika
joannakr0508
500p
500p
Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wesołych Świąt :wit ;:196
Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy. :)
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Aguś zdrowych i spokojnych świąt.

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Mnie też poczerwieniało w oczach od tej szarości :;230 Po prostu piękne zdjęcia pięknych roślin.
Bratki zawsze cieszą i są niezastąpione.
Mi łego świętowania.
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04

Post »

Agnieś witam w nowym wątku.
Skoro wiosna do nas nie chce jakoś przyjść to musimy ją sami sobie stworzyć....a taka w postaci bratków jest najprawdziwsza i na pewno wywoła uśmiech na naszych buziach .....co niniejszym uczyniłaś. :D
Cudownie.....no i widzę pierwsze ogródkowe wiosenne.... też zaczynają wychylać główki.
:D ;:138
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Aguś babki wyszły jak nigdy :tan dziękuję!
Najlepszego na Święta...zdrowia, spokoju i radości !!
;:196
marzenia się spełniają! Dana
lidka1102
200p
200p
Od: 22 mar 2009, o 16:08

Post »

Agness jestem pod ogromnym wrażeniem Twojego pięknego ogródeczka! Absolutnie piękne połączenie roślin. Masz niesamowitą lekkość tworzenia rabat. Rośliny wyglądają, jakby rosły w naturalnych warunkach! Cudownie kwitnące byliny, gdzieniegdzie iglaki, żurawki i fanatyczne wykończenie korą. ;:63 Pięknie!
Szczególnie jestem pod wrażeniem Twoich lilii, musisz być prawdziwym ekspertem w ich hodowli. W oczekiwaniu na wiosnę zachęcam do napisania mini poradnika dla takich amatorów-miłośników, jak ja :wink:
Mam u siebie kilka i mam nadzieję, że będą kiedyś tak piękne jak Twoje. Np COTE D,AZUR (kupiłam rok temu, niestety była pomieszana, zakwitła zupełnie inna :evil: ,nie poddałam się i kupiłam w tym roku drugą. Twoja jest przecudna, tak samo jak FLORE PLENO-również się skusiłam :D !)
Z pewnością będę częstym gościem w Twoim ogrodzie :)
..Teraz przeglądam Twoje wątki z notesikiem, żeby nazwy poszczególnych piękności nie wyleciały mi z głowy :wink:
mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=42468" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

Agnes , zdrówka życzę i pogody ducha, wszystkiego najlepszego. U Ciebie już wiosennie, a u mnie jeszcze szaro , dziś podglądałam pierwsze tulipanki ,powinny lada moment się otworzyć .Drzewa owocowe już za kilka dni powinny pokazać kwiatki, niedługo będzie kolorowo. Byłam wczoraj w lesie na spacerze, pokrzywa już ładnie podrosła, można rwać, umówiłam się z koleżanka i we wtorek idziemy na pierwsze zbiory.
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Cześć Agusia :wit
U nas dzisiaj zupełnie inna aura, niż wczoraj... od rana piękne słońce, ale to dlatego, że towarzyszy mu niemały przymrozek... brateczki klapnęły, ale te od wschodu już podnoszą główki do słońca... Człowiek od razu ma inny nastrój, gdy niebo bezchmurne :)
Dobrego dnia! Ja już jem dietetycznie ;-)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Joasiu, Małgosiu dziękuję i wzajemnie ;:196

Aniu dziękuję, to takie kropelki koloru w wszechobecnej szarzyźnie :lol:

Witaj Elżuniu ;:196
Pierwsze kwiatuszki- krokusy, ciemierniki- zakwitły już jakiś czas temu....i tak trwają jak w zawieszeniu....stulone z zimna, niemrawe....inne roślinki czekają z kwiatami na ciepełko.....ale jakoś tak doczekać się nie mogą......niech wreszcie będzie ciepło ;:223

Danuś strasznie się cieszę, ze babki udały się....ja je bardzo lubię z gorącą herbatą lub zimnym mlekiem :lol:
Tobie również najlepsze świąteczne życzenia ;:196

Witaj Lidko :wit
Serdecznie Ci dziękuję za tak miłe słowa o moim ogródku, miło, że odwiedziłaś i zapraszam serdecznie ponownie :D
Liliowym ekspertem absolutnie nie jestem, kocham te kwiaty i mogłabym je mieć w każdym zakątku ogrodu...jednak miejsca brak, ale co jakiś czas jeszcze sie coś wciśnie 8-) :lol: Jeśli tylko masz jakiś problem a ja mogłabym Ci w czymś pomóc ,to jak najchętniej to zrobię :D Ciekawa jestem bardzo jak przetrwały tę nie najlepszą dla roślin zimę.....część już ładnie wychodzi, ale najbardziej martwię się o orientalne, one są najdelikatniejsze....mam nadzieję, ze jest ok, one takie piękne.....
Z lilijek które wybrałaś na pewno będziesz zadowolona....a Flore Pleno są super....takie liliowe drzewka ....duże i ukwiecone :D

Danuś dziękuję, Tobie również wszystkiego co najlepsze ;:196
U mnie też tej wiosenki nie bardzo widać.....jak zakwitły krokusy jakiś już czas temu tak trwają przeważnie w pąkach, bo nie ma słoneczka, do którego mogłyby się otwierać :( Ale mam nadzieję, że już lada dzień przyjdzie to wyczekiwane przez wszystkich ciepełko i ogródki pokryją się kolorkami :D
Pokrzywę zrywasz na zdrowe herbatki, czy do jako nawóz do ogródka???

Witaj Aguś ;:196
U mnie też dziś piękne słońce, przymrozek też był niestety....jak kwiatuszki po nocy jeszcze nie wiem, nie zaglądałam.....otworzyłam oczy i od razu siadłam do komputera :oops: Ale trzeba powolutku się zbierać do roboty, bo dziś oczekujemy drugiej tury gości i trzeba stół szykować....Może pogoda pozwoli wybrać sie na spacerek, to troszkę spalimy świąteczne żarełko :lol: Jak nie ma ruchu to i niewielkie porcje jedzenia ciążą i wydaje się, że zjadło się o wiele więcej :roll: :lol:
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Aga, u nas też w nocy mrozik był spory. W tej sytuacji cieszę się, że u mnie jeszcze rośliny nie zaczęły się zielenić, bo pewnie by je mróz uszkodził.
Mówisz, że orientalne lilie najdelikatniejsze? To pewnie u mnie znowu wymarzły :? Mam nadzieję, że OT przetrwały ;:173
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Agnieszko to już nie całkiem 2 tygodnie i zobaczę Twój ogród w realu .
U nas w Toruniu słyszałam że był największy przymrozek , teraz jest jeszcze -3, mam nadzieję że nic nie zmroziło mi .

Genia
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Agnieszko :wit
Pospacerowalam po Twoim pięknym ogrodzie..i tym razem zostawiam ślad ;:131 Jego wiosenna odsłona jest urocza ;:170
Podobnie jak Ty, czekam na prawdziwie słoneczną i ciepłą wiosnę żeby roslinki mogły w pełni zakwitnac i cieszyć kolorami ;:173 Moje lilie sadzone jesienią i jeszcz żadnej nie widać.. ;:218 orientalne pewnie wcale nie wzejdą..cóż, jeszcze poczekam zanim spiszę je na straty..
Pozdrawiam serdecznie :wit
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Moniś mam nadzieję, ze jednak nasze orientki przetrwały.....ja już siedzę jak na szpilkach, żeby to ocenić, naprawdę się o nie martwię, bo bardzo je lubię...orientalne najdelikatniejsze.....ale chyba najpiękniejsze....(chociaż i pozostałym nic nie brakuje ) i byłoby bardzo żal gdyby przemarzły...

Geniu
już nie mogę się doczekać i nawet nie wiesz jak się cieszę na Twoje odwiedziny ;:196 Szkoda tylko, że ogródek jeszcze nie pokaże swojej urody, bo a razie szaro i smutno....ale to nic, ważne, że się spotkamy :D
U mnie rano było -3, teraz jest 0....myślę, że nocą mogło być około -5...ale tylko zgaduję.....bratki były podmarznięte, ale to silne kwiatuszki i ładnie się podniosły :D

Witaj Kasiu :wit Bardzo mi miło, ze odwiedziłaś mój ogródek :D
Mam nadzieję, ze lilie orientalne dały radę i pokażą się, byłoby naprawdę szkoda, gdyby nie przetrwały....to prawdziwe piękności....ja miałam ich całkiem sporo i były to już kilkuletnie rośliny, wiec dorodne i dosyć rozrośnięte....byłoby mi naprawdę bardzo żal....mam nadzieję, ze nam wszystkim ładnie przezimowały i latem będą cieszyły swoim pięknem :D
Dziś piękne słoneczko, aż się buźka uśmiecha....ale zimno baaaardzo ...podobno od środy ma się ocieplić.....oby :roll: :D
Ja Ciebie również serdecznie pozdrawiam :wit
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”