Nic dziwnego, zima się dłuży, ludzie trochę odpoczęli od prac w ogrodzie, to i ciągnie wszystkich na nowo do pracy.
Miłej niedzieli.

anabuko1 coś się dzieje z tą pogodą rzeczywiście nie dobrego wczoraj prawie przez cały dzień podała marznąca mżawka i ślizgawica jest nie spotykana.Zapraszam częściejanabuko1 pisze:ale zimno!!!! aczkolwiek ładniutko i fajniutko,,,,nie mogę doczekać się wiosny:))
Grażyno to mamy podobnie tylko u mnie padała siępa marznąca a śnieg to dopiero tak gdzieś od godziny 20 i dalej pada tylko taki mizerny, ale dobrze bo przysypie ten lód i będzie trochę bezpieczniej.kogra pisze:A u mnie śnieg z deszczem i totalne lodowisko.
Nie rozpieszcza nas ta zima.
-- 26 sty 2013, o 09:51 --malgocha1960 pisze:Witaj porannie.Zima na razie nie odpuszcza i jak patrzy się na te czapy sniegu trudno uwierzyc,ze tak niedługo nasza upragniona wiosna.
-- 26 sty 2013, o 09:51 --dorcia7 pisze:
-- 26 sty 2013, o 09:51 --kogra pisze:Jedyne czego Ci zazdroszczę / pozytywnie / to te cudowne widoczki.
Masz może jakieś z lata ?
No i pewno na grzyby też z twojej działki niedaleko.
-- 26 sty 2013, o 09:52 --anabuko1 pisze:![]()
Widoki to masz u Siebie piękne,,,,a te zachody i zimówki prześliczne![]()
![]()
No i działeczka super się zmieniła
Ewo tak rzeczywiście śnieg trzeba strząsać bo śnieg potrafi zniszczyć rośliny. Wszystkie kolumnowe rośliny zawsze były obwijane siatką lub sznurkiem przed nadejściem zimy na mojej poprzedniej działce i powiem Ci że zdawało to egzamin. Turystów jest trochę ale to nie to co kilka lat temu po prostu widać kryzys. Jedynie w soboty i niedziele Słowacy szaleją z zakupami i to dobrze bo obroty sklepów wzrastają w te dni znacznie.ewa w pisze:Zauważyłam, że wiele ludzi strząsa śnieg z iglaków czy to ochrona przed złamaniem od ciężaru sniegu? Ferie nastały pewnie wiele turystów w górach
Maju u mnie działa wszystko prawidłowo. Zgadzam się z Tobą co do urody zimowych zdjęć nawet lubię je robić ale wiosny nam już trzeba a zima a kyż. Mamy odwilż to jest i halny i tak podobno do soboty brrrrrbrrr.majar pisze:Ed, ostatnie zdjęcia się mi nie otwierają, taka ich uroda - czy mój komp słaby?![]()
Zimowe fotki mają swój urok, ale ... mogłaby się już ta piękna pora roku zakończyć.Dziś pewnie halny w górach, bo moja głowa pęka w szwach - pewnie szyta fastrygą.