Ogród Sylwi :) Zapraszam
- sylwana85
- 500p

- Od: 21 lut 2011, o 10:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Sylwi :) Zapraszam
Też Paula myślałam o piwoniach, zwłaszcza białych pełnych, ale zależy jakie lato będzie i co zakwitnie, mam dużo nasion i próbuję już wyciewać, coś na pewno w czerwcu będzie kwitło, a nie mam zamiaru kupować tych paskudnych pędzonych nie wiadomo jak kwiatów z kwiaciarni, jakoś od kilku lat mam wstręt, jak u mnie nic nie będzie - a to niemożliwe
to kupię też na hali u mnie babcie sprzedają piękne bukiety i takie robią wrażenie
kupię sobie te pojemniczki na wodę, i będę próbowała wytrwałość danych kwiatów na ucinanie i upał
:D:D posiałam też lwie paszcze, niestety mic, ale myślę że białe tam będą, też lwie paszcze w kępie są cudne
haha jak nie to kupię białe pelargonie i z donicą pojde
:D:D
- sylwana85
- 500p

haha jak nie to kupię białe pelargonie i z donicą pojde
:D:D[/quote]
Umarłam

Umarłam
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
- sylwana85
- 500p

- sylwana85
- 500p

Woooow to jest coś co lubię
Nie będę się śmiać tylko zazdrościć Ci będę i to strasznie. Ja też tak chcę szukaj więcej fotek i łechtaj moje wrażenia wzrokowe
Ps. fajna laska z Ciebie
Nie będę się śmiać tylko zazdrościć Ci będę i to strasznie. Ja też tak chcę szukaj więcej fotek i łechtaj moje wrażenia wzrokowe
Ps. fajna laska z Ciebie
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
- sylwana85
- 500p

Aż użyję słowa - przecudna ta odętka, taki równiutki bukiet
wow ja też chcę taki mieć !!! napisałam do jednej forumowiczki, wpisałam w sprzedażowych odętka wirgilijska, czy nawet sama odętka, i ona sprzedawała w zeszłym roku roślinki, mam się na wiosnę upomnieć, pisała że szybko się rozrasta w kępkę także fjiu fjiu 
Mam nadzieję, że rodzice tu nie zajrzą i nie zobaczą jak ich ładnie potraktowałam ....
Takie "snopki" ładnie przewiązane wstążką w jednym roku jak właśnie spotkałam taką panią co je sprzedawała cieszyły się u nas dużym powodzeniem. A i na bukiet ślubny na pewno też dla odważnej panny młodej by się nadawał.
Mi jedna forumka Agatka też podała namiary na forumowicza który sprzedaje odętki w doniczkach w bardzo niskich cenach, więc jak coś to również służę namiarem. Mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć i stworzysz swój wymarzony bukiet
Ps. szukaj fotek z dyniami
Aha ja już dostałam maila od Bogdana

Takie "snopki" ładnie przewiązane wstążką w jednym roku jak właśnie spotkałam taką panią co je sprzedawała cieszyły się u nas dużym powodzeniem. A i na bukiet ślubny na pewno też dla odważnej panny młodej by się nadawał.
Mi jedna forumka Agatka też podała namiary na forumowicza który sprzedaje odętki w doniczkach w bardzo niskich cenach, więc jak coś to również służę namiarem. Mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć i stworzysz swój wymarzony bukiet
Aha ja już dostałam maila od Bogdana
Pozdrawiam Paulina
Mój ogród
Mój ogród
- sylwana85
- 500p

Pauli pisze:Mam nadzieję, że rodzice tu nie zajrzą i nie zobaczą jak ich ładnie potraktowałam ....![]()
Mi jedna forumka Agatka też podała namiary na forumowicza który sprzedaje odętki w doniczkach w bardzo niskich cenach, więc jak coś to również służę namiarem. Mam nadzieję, że zdążą zakwitnąć i stworzysz swój wymarzony bukiet![]()
Aha ja już dostałam maila od Bogdana![]()
![]()
![]()
![]()
Osz Ty zazdroszczę Ci :P ja dopiero zamawiałam niestety po 15-16 jakoś tak także muszę czekać, haha i nie pamiętam wiedziałam że na nic się nie załapię, i chyba zaznaczałam to co wczesniej mi nazwy utkwiły i te pozycje gdzie najwiecej paczek i nie wiem mam nadzieje ze 100 nie wyszło - bo wiedziałam ze nic nie dostane jak po 10 godzinie 250 coś było osob juz
- sylwana85
- 500p

Witaj EwoEwa05 pisze:Przepiękne są Wasze ogrody.
-
Ewa05
- 500p

- Od: 13 lut 2011, o 14:25
Nie zajrzysz dopiero od wiosny będzie ogród.
Teraz rozkoszuję się Waszymi.
Teraz rozkoszuję się Waszymi.
- sylwana85
- 500p

Właśnie widzę że nie masz wątku, no to niecierpliwie czekam do wiosny
:):)
-
Ewa05
- 500p

- Od: 13 lut 2011, o 14:25
Działka pusta, ale na granicy między działką moją a sąsiada mamy gniazdo bocianie.