Ale też czasami myślę, że u mnie to jest jakaś czarna dziura, jak oglądam fotki z innych ogrodów.

Miłego dnia,

Dzidziu, no i spaceruję. jak tylko mam ochotę.Zabeczka101059 pisze:Można tylko pozazdrościć takiego miejsca ...nic tylko spacerować.....
Lusiu,Lusia 57 pisze:Krysiu a w Gdańsku buki mają już spore listki......
Iza,izaziem pisze:No to widzisz Krysiu , próbowałaś się pocieszyć, ale Lusia Cię zgasiła .....
Agatko, widocznie są bardziej wyeksponowane na słoneczko.Sure pisze:No własnie, moje przydomowe buki też już puszczają listki (z wyjątkiem nowo posadzonej miniaturki Mercedes)
Lusiu,Lusia 57 pisze:Krysiu ja wiem doskonale, że w Gdańsku wszystko szybciej się rozwija. Chciałam tylko pokazać Ci jak niedługo pięknie rozwiną się Twoje buki. A u mnie na działce też królują szafirki. Jutro sprawdzę czy zakwitły czereśnie. Twoja pięknie się prezentuje.
Grażynkokogra pisze: ......Kwiaty czereśni wywołują u mnie ślinotok bo ja bardzo czereśniowo owocowa jestem. .....Moje małe są .......Teraz mam karłowe, ale młodziki .........
Grażynko, dzięki za informację.ksiegowa pisze:Krysiu zakupiłam mydło ogrodnicze potasowe,Fastac oraz na zmianę BI 58 Nowy,mydło jako dodatek żeby dobrze się przyklejało.