Ta ostatnia fantastyczna....niedawno kilka sadzonek właśnie takiej trzykrotki dostałam, teraz tylko czekam na korzonki

Nie wszystkie odmiany tak ładnie rosną.....niektóre są strasznie uparte

A jak z Tradescantia 'Blushing Bride'

mam kawałeczek tej trzykroci już rośnie mam nadzieje że wkrótce się wybarwiAndziax007 pisze:Gosiu widzę że trzykrocie się przyjęły i pięknie rosnącieszę się
![]()
Ta ostatnia fantastyczna....niedawno kilka sadzonek właśnie takiej trzykrotki dostałam, teraz tylko czekam na korzonki
Nie wszystkie odmiany tak ładnie rosną.....niektóre są strasznie upartenp. sillamontana i Callisia elegans mam je przeszło rok i mało co podrosły
![]()
A jak z Tradescantia 'Blushing Bride'
hm@lina pisze:Gosiu, pięknie u ciebie, kolekcja trzykrotek imponująca. Ja też od jakiegoś czasu zbieram pracowicie.![]()
No i hoje oczywiście, śliczności i bluszczyk biało-zielony wpadł mi w oko. Aaaa i kocurro piękny.![]()
A tak na marginesie ja mam tę trzykrotkę co tak do niej wzdychasz i śnisz...
mamy w łodzi taką giełde kwiatową i tam za jedyne 8 złelcia1974 pisze:Gosiu piękna ta kompozycja trzykrotkowa z ostatniego zdjęcia.Zdradzisz, gdzie ją kupiłaś?
no pewnie że się umówimyFIGA pisze:Gosiu u Ciebie jak zwykle wszystko puszcza się na wszystkie strony![]()
![]()
![]()
Umówimy się na randkę w przyszłym tygodniu
Kupiłam na All , fajna jest tylko zimą brzydko wygląda ale może tylko u mnie... i lepiej się wybarwia na zewnątrz.koniczynka pisze:a jeśli można zapytać to gdzie kupiłaś swoją ?
Gosiu ja też dostałam sadzonki od Aneci i powiem Ci że ładnie puściły korzonki....mam ją na parapecie i już ma wybarwione listki jak należykoniczynka pisze: mam kawałeczek tej trzykroci już rośnie mam nadzieje że wkrótce się wybarwi
przeniosę na balkon i zobaczymy
oj Andzia pochwal sięAndziax007 pisze:Gosiu ja też dostałam sadzonki od Aneci i powiem Ci że ładnie puściły korzonki....mam ją na parapecie i już ma wybarwione listki jak należykoniczynka pisze: mam kawałeczek tej trzykroci już rośnie mam nadzieje że wkrótce się wybarwi
przeniosę na balkon i zobaczymy