Przywitałam się u Krysi, teraz kolej na kolejną Ślązaczkę Tak sobie chodzę po forum i szukam krajanek żeby mieć bliżej do podobnie nastawionych ogrodomaniaczek. Podziwiam twój ogródek i zapał z jakim wszystko tworzysz. Będę wpadać do ciebie w odwiedziny.
Tosiu! Ale pięknie...jak by się chciało już posiedzieć nad tą wodą i pokarmić rybki
Co to na przedostaniom zdjęciu?
Ja też w tym roku zamówiłam sobie Krokosmie w trzech kolorach Lucifer, George Davidson, Emily McKenzie U mnie niestety nie zimuje....
Witaj Majka!!! na pewno jesteś w dobrym towarzystwie, to jest pewne!!! Nie napisałaś z jakiego miasta jesteś, a jak wiesz Śląsk jest bardzo duży. Ja, niestety jestem gorolicą z m. Sierpc, ale już 20 lat tu mieszkam i jest mi super!!!Uwijaj się szybko z postami,żebyś mogła jak najszybciej pokazać nam fotki z ogródka.
Tosiu mieszkam za miedzą i zaraz wpisuję do profilu miasto. Ja też jestem gorolicą ale mieszkam tu już 30 lat, to więcej niż na wschodzie i dobrze mi tu.
ŁOł, to super! W rudzie mieszka jeszcze taki fajny młody Adrian. Coś nie widzę Go na forum. Pewnie się uczy. To bliziutko i na pewno się szybko poznamy!!!! Cieszę się !!!
Przyszłam zobaczyć jak tu pogaduchy wyglądają. I bardzo milutko.
Ja się częściowo na dzisiaj odpracowałam ze zdjęciami. Czuje się zmęczona i idę spać ponieważ jakość spada. Jutra wstawiam lilie i kolory jesieni może i zimę i będę na bieżąco. Muszę popracować nad jakością. Sama sobie się dziwię, jeszcze wczoraj się wahałam.
Dobranoc Tosiu.
Witaj Tosiu! Ło mater dyjo! Wystarczy się zagapić i Twój stary wątek zamknięty na kłódkę a w nowym tyyyle stron!
Agapant superaśny. Co za kolorek!
Tosienko! - wiosna naprawde idzie!
Pozdrówki ciemną nocką - Ula
ULEŃKO!!! Jak wstałam skoro świt o 10 rano, patrzę, a tu sniegu ni ma!!! Oj bida, jak przyjdzie mróz! Dziś mam domowe sprawy( mycie okien uffff), ale jutro pojadę na ogródek, to obadam czy tam też śniegu ni ma!