U Babuchny w ogródeczku cz.3
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: U Babuchny w ogródeczku cz.3
WITAJ DOROTKO
Piękne liliowce - prawdziwe perły ogrodu. Kiedy kwitną liliowce ogród napełnia się
słońcem. Pokazałaś bardzo ładne odmiany.
Piękne liliowce - prawdziwe perły ogrodu. Kiedy kwitną liliowce ogród napełnia się
słońcem. Pokazałaś bardzo ładne odmiany.
- basjak
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 wrz 2009, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Skąd wiedziałaś, że masz mi liliowca pokazać
zapałałam nagle chęcią posiadania, choć do tej pory be...

Pozdrawiam mile - Basia
Balinki
Balinki
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko co to jest to ostatnie?
Ale miałaś piękne lilki.. Ja swojej niestety nie mam żadnego zdjęcia. I weź tu wspominaj.Dobrze że są bardziej ode mnie ogarnięte osoby
Ale miałaś piękne lilki.. Ja swojej niestety nie mam żadnego zdjęcia. I weź tu wspominaj.Dobrze że są bardziej ode mnie ogarnięte osoby

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Dorotko co Wy piszecie, że galatonię zostawiacie na zimę w gruncie ? ja ja zawsze wykopuję
ale nas naszło jak nie na lilie to na liliowce
Jak tam na imprezce lśniłaś swoim blaskiem i na pewno przytłaczałaś nim innych
U mnie dzisiaj temperatura plusowa i mokro , coraz bliżej wiosny
pozdrawiam serdecznie

ale nas naszło jak nie na lilie to na liliowce

Jak tam na imprezce lśniłaś swoim blaskiem i na pewno przytłaczałaś nim innych

U mnie dzisiaj temperatura plusowa i mokro , coraz bliżej wiosny

pozdrawiam serdecznie

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Pewnie fotki żadnej nie zrobiłaśbabuchna pisze: Wczoraj miałam zafundowane sobie , przez siebie małe domowe SPA !![]()
Dziś jadę na urodzinki , i trzeba było wyjąć spalinóweczkę , przyciąć lekko pazurki , kątóweczką je ładnie podpiłować , i szlifierką polereczkę zrobić!
Potem jeszcze wyciąg soku z jagód na łeb , by kolor był piękny i pełen blasku ,
Śnieżką zęby przelecieć , by micha mogła się cieszyć dookoła i by ich blask powalał otoczenie ,
przecież o swój wygląd dbać co cie co trzeba!
Tak więc dziś piękna , świeża , i młoda mam wypad , i będę lśnić!
M miał fajny kolorek w garażu , więc sobie skrobnęłam , tylko tego utwardzacza co go proponował producent do niej zastosować nie znalazłam , i cały dzień musiałam łapy w górze trzymać , by nie spływała !![]()

-
- Od: 21 sie 2009, o 20:41
WITAJ DOROTKO
Jak zrobiłaś się na bóstwo to ktoś zapewne Cię porwał. Myślę, że chyba kiedyś do nas wrócisz
Jak zrobiłaś się na bóstwo to ktoś zapewne Cię porwał. Myślę, że chyba kiedyś do nas wrócisz

- ARABELLA
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
Dorotko to chyba nic nie robiłaś przez te pazurki pół dnia,a ciekawi mnie,jak robiłaś siu siu 

- marzanka
- Od: 21 lut 2010, o 22:01
No tak na bóstwo się zrobiła to i forumki z ziemią za pazurkami jej nie miłe
Dorotko a może takas piękna,że na miss pojechałaś startować.Wracaj paskudo
do nas 

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Marzanko nie narażaj się naszej Dorci

- marzanka
Eeee przecież mi nic nie zrobi...chyba nie zrobi... no na pewno nie zrobi ...Dorotko wracaj ! bardzo mi się podobasz w nowej odsłonie i będę głosowała na ciebie w tym konkursie na miss 

- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
No ja nie mogę , troszkę mnie nie było , a tu już takie spekulacje , porwana , zgłoszona na Miss !
Ludzie mnie żeby porwać , to niezłą akcję trzeba było by utworzyć , sprzęt ciężki , wyciągarki , podnośniki , komandosi , itp!
A co do Miss , to dopiero musiały by być wybory , sama bym takie z chęcią obejrzała!
Jestem , tylko przyznam się bez bicia ,. że leń internetowy mnie dopadł , i wczoraj zatopiłam się w książce!
Czytałam , a raczej pochłonęłam,
Jeśli doczekam jutra
Schapelle Corby, Kathryn Bonella
i jestem do tej pory pod wrażeniem , myślę o niej i ciary wciąż biegają po mnie niczym po naszej ukochanej , ,wyczekiwanej A5!
Rewelacyjna książka o bardzo silnej wbrew pozorom kobiecie, ukazująca prawdziwe życie uwiezionych w więzieniu na Bali...
Czasem muszę mieć taki dzień , wyciszenia i schowania mego ADHD gdzieś głębiej , przeczyszczenia szarych komórek, i lekkiego kopa dla mózgu!
Igor , ale jak by co to Wiesz , mów a polecą!
Agniesiu , spoko rosołku mu nagotujemy to podrośnie chłopaczek , i podzielny się stanie!
Krysiu , to jak mam jakieś odmiany?
Ja myślałam , że same pospolite ogrodowce posiadam!
Basiu , będziesz skupować , chcieć i pragnąć , bo od chęci posiadania , to się dopiero zaczyna!
Steasi , to ismena , wygląda przepięknie w ogrodzie , i bardzo długo kwitnie!
Bożenko , galtonię zostawiłam pierwszy raz , jak mi poradził Janusz , ciekawe czy nic jej nie będzie , ale mam jakieś przeczucie , że da sobie radę!
A co do blasku , oślepiałam wprost chyba , bo rzadko na mnie patrzyli!
, 

Ludzie mnie żeby porwać , to niezłą akcję trzeba było by utworzyć , sprzęt ciężki , wyciągarki , podnośniki , komandosi , itp!

A co do Miss , to dopiero musiały by być wybory , sama bym takie z chęcią obejrzała!

Jestem , tylko przyznam się bez bicia ,. że leń internetowy mnie dopadł , i wczoraj zatopiłam się w książce!
Czytałam , a raczej pochłonęłam,
Jeśli doczekam jutra
Schapelle Corby, Kathryn Bonella
i jestem do tej pory pod wrażeniem , myślę o niej i ciary wciąż biegają po mnie niczym po naszej ukochanej , ,wyczekiwanej A5!
Rewelacyjna książka o bardzo silnej wbrew pozorom kobiecie, ukazująca prawdziwe życie uwiezionych w więzieniu na Bali...
Czasem muszę mieć taki dzień , wyciszenia i schowania mego ADHD gdzieś głębiej , przeczyszczenia szarych komórek, i lekkiego kopa dla mózgu!
Igor , ale jak by co to Wiesz , mów a polecą!

Agniesiu , spoko rosołku mu nagotujemy to podrośnie chłopaczek , i podzielny się stanie!

Krysiu , to jak mam jakieś odmiany?

Ja myślałam , że same pospolite ogrodowce posiadam!

Basiu , będziesz skupować , chcieć i pragnąć , bo od chęci posiadania , to się dopiero zaczyna!

Steasi , to ismena , wygląda przepięknie w ogrodzie , i bardzo długo kwitnie!

Bożenko , galtonię zostawiłam pierwszy raz , jak mi poradził Janusz , ciekawe czy nic jej nie będzie , ale mam jakieś przeczucie , że da sobie radę!

A co do blasku , oślepiałam wprost chyba , bo rzadko na mnie patrzyli!

- babuchna
- -Moderator Forum-.
- Od: 7 maja 2009, o 09:57
Joluś , Ty już od razu na łatwiznę , fotki jeszcze byś chciała , a gdzie własna inwencja twórcza? Do garażu wio , tam mnóstwo przygód i ciekawostek czeka , a mina M widzącego Cię wychodzącą niczym Bóstwo, zrobioną z jego skarbów , bezcenna!
Arabellko , siu siu samo odparowało ze mnie, przez skórę , te opary lakierów i farb zrobiły swoje ! A że przy depilacji nóżek , podkaszareczką , podjechałam ciut za wysoko , do dziś staram się nie sprawdzać czy przy siu, nadal szczypie!
Marzanko , no jakże ja bym śmiała się wywyższać i od Was emocjonalnie oddalić , toż my niczym jedno , depilację chcesz?
Bożenko , będzie dobrze , po ostatnich imprezach i tak brak mi sił , więc chyba Marzance odpuszczę , no może po za depilacją!
No to , parę wspomnień znów!

A może jeszcze nocą?

, 

Arabellko , siu siu samo odparowało ze mnie, przez skórę , te opary lakierów i farb zrobiły swoje ! A że przy depilacji nóżek , podkaszareczką , podjechałam ciut za wysoko , do dziś staram się nie sprawdzać czy przy siu, nadal szczypie!

Marzanko , no jakże ja bym śmiała się wywyższać i od Was emocjonalnie oddalić , toż my niczym jedno , depilację chcesz?

Bożenko , będzie dobrze , po ostatnich imprezach i tak brak mi sił , więc chyba Marzance odpuszczę , no może po za depilacją!

No to , parę wspomnień znów!

A może jeszcze nocą?

- marzanka
Nieeee proszę
zapuszczam co nieco już mam kitke jak szogun
.Będę grzeczna tylko się odzywaj bo wpadnę w depresję 

-
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Widzisz marzanko, Dorotę tylko do pionu postawić, to zaraz inaczej śpiewa. 
Dziewczyny, rozglądałyście się już za nasionami?

Dziewczyny, rozglądałyście się już za nasionami?
- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
Ja już na jesieni kupiłam kilka rzeczy.Na razie w ogrodnikach jeszcze nic nie ma- przynajmniej u mnie.
Kurcze jak u wszytskich kwitnąco a mi się powoli zdjęcia kończą, zresztą w tym roku tak dużo kwiatów wcale nie miałam
Pięknie tu
Kurcze jak u wszytskich kwitnąco a mi się powoli zdjęcia kończą, zresztą w tym roku tak dużo kwiatów wcale nie miałam