Właśnie zauważyłam że dwa listeczki od fiołków wypuszczają małe listeczki sadziłam je 28.06. sprawdzałam w pierwszej części już się nie mogę doczekać kiedy reszta puści
Właśnie zauważyłam że dwa listeczki od fiołków wypuszczają małe listeczki sadziłam je 28.06. sprawdzałam w pierwszej części już się nie mogę doczekać kiedy reszta puści
To super Nawet szybko się sprężyły Powodzenia dla reszty listeczków
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Arletko widziałaś nowe kwiatuchy w biedronce? Cena 19.90 ale np. dracenka ma około 80 cm czyli już troszkę odchowane kwiatuchy. Pod zachwytem callami podpisuję się obydwiema łapkami
u mnie już przywieźli i niestety miejsca brak to tylko popatrzeć mogłam. powiedz kwiatuszkom że bardzo sie cieszę ze są takie piękne i za buziaka też ;)
Kasiu już powiedziałam a jutro będę w innej biedronie to tam zobaczę Mireczku jak najbardziej niemasz zwidów i wyłażą właśnie maluszki Renatko u mnie i dziękuję.
Iwonko cieszę się bo zahojowało mnie troszkę i patrzę na każdą co dzień i patrzę Teraz czekam aż puszczą korzonki te z all... i te dwie pozostałe od Celinki.