Maryniu, prześlicznie u Ciebie. Wszystko pieknie rośnie i obficie kwitnie nie wiadomo co najbardziej chwalić.
Bardzo mi przypadła do gustu ta dąbrówka posadzona w konarze, świetnie to wyglada i oczywiście jeżówki.
Jakie dorodne kępy
Marysiu tyle pięknotek pokazujesz, że aż n ie wiadomo co podziwiać Masz cudnie i kolorowo w ogrodzie, świetnie wygląda dąbrówka rosnąca w pniu, uwielbiam takie widoczki
Niby nic, jakieś trawki, jakieś paprocie - ale jak to ładnie wszystko razem wygląda,
tak delikatnie i zwiewnie Chyba muszę uzupełnić swoje nasadzenia :P
Jola zapomniała o jednorocznych, a jak o nich pamiętać przy tylu nowych nasadzeniach ??
Erotica
M.Shasta - elegancka ,bardzo ją lubię u siebie
nostalgia też bywała ładniejsza
nn
nie rozpoznaje czy nina weibull czy alain bo rosną koło siebie i są bardzo podobne
Elmshorn
zamiast róż
Ado- to "dawidiana " clematis bylinowy rurkowy , zmusiłaś mnie do poszukania w moim archiwum nazwy bo całkiem zapomniałam i dlatego nie podpisałam ,chyba wiesz o czym mówię...
Dziękuję za odwiedziny !
To wreszcie zobaczyłam jak kwitnie. Dostałam go w tym roku od Marka-Orinoko, ale ponieważ chciałam aby się dobrze ukorzenił przycięłam porządnie i chyba już nie zakwitnie. Cieszę się, że tak ładnie wygląda.