Tylu gości - a ja tak zdawkowo wczoraj odpowiedziałam. Ale padnięta byłam po trzech dniach na działce......
Bernadetko - każde narodziny są cudem bez względu na to czy rodzi się dziecko, zwierzę czy kwiat.....
Adrianie - to tylko mały zakątek tego parku, ale nie ukrywam że mój ulubiony. Powtórzę to po raz enty ale strasznie ząłuję że szata roślinna taka uboga. Pamiętam czasy gdy rosły tam prawdziwe rarytasy.
Ewo Janeczko - ale u Was w Ogrodzie Botanicznym można obejrzeć naprawdę interesujące rośliny. Mamy jeszcze pięknie położony Park Oruński. Muszę się tam wybrać z aparatem ( albo pogadać z Oranią

)
Wisienko - jak się cieszę! Dla mnie wiosna bez tych maleńkich słoneczek była by jakby niepełna..
Gdyby nie kominek to chyba przymarzłabym do własnej kołdry
Magdo - kwestię "Bursztynowego Słowika" muszę poważnie przemyśleć
Tujko - w doniczkach hortensja, biały floks szydlasty i biały wrzosiec. Wrzosiec taki strasznie rozczochrany mi się trafił
http://forumogrodnicze.info/posting.php ... =2&t=32197#
Piterku - Witaj na Kaszubach! Chyba pierwszy raz?
Dobrze powiedziane - właśnie
jakaś. Na moje pytanie jaka to hortensja - panienka ze stoiska spojrzała na mnie jak na bezmózga jakiegoś i odpowiedziała - :" No jak to jaka? Nie widać że biała?"
Pawle - a kiedy byłeś? W niedzielę było chyba więcej stoisk niż w sobotę, no i pod koniec ceny zawsze spadają.
Pszczółko-Wiesiu - kałuża zacznie wyglądać w miarę nie wcześniej jak w przyszłym roku. Ciurkadełko - jeśli będzie to zadecyduje o tym syn. Ja się do wody nie wtrącam - bo się nie znam i nie zamierzam poszerzać mojej wiedzy w tym kierunku

. Niech się młody wykazuje. Akwaria robi całkiem całkiem. To mam nadzieję że i oczko będzie w porządku.
Ja tylko dookoła powtykam jakieś tam zielsko :;:
Pierwsze tulipany: