Ale miks kolorów
Pewnie zaraz do kuchni pomaszerujesz, bo już w sobotę czeka Cię przeżycie. Pobeczysz sobie, zobaczysz tak jak ja ryczałam ale u mnie to normalka- M tak mówi nie wiem ja Ty to zniesiesz
Ja nie czuję się najlepiej ale zatęskniłam za Wami i chociaż na chwileczkę
siadłam do komputera. Gieniu ja swoje hosty obsypuję grubym piachem
zmiesznym w popiołem drzewnym no i to mi się sprawdza przy hostach.
Ale do dronych roślin stosuję niestety chemię.
Miłego dnia.
Geniu, no to będziesz miała radochę w sobotę...przykro, bardzo przykro, że Twoja synowa musi leżeć, ale jeśli wiadomo, że to dla dobra jej i dziecka, no to chyba jest najważniejsze...wiesz, moja koleżanka w ciąży, też pewnie będzie się musiała położyć, ma łożysko przodujące - pocieszamy ją, że jeśli nie ma na coś wpływu, no to szkoda się zamartwiać...będzie dobrze!
Twoje malwy są przepiękne, ja też je wysiałam końcem lata, zaryzykuję jeszcze raz - może w tym miejscu rdzy nie będzie widać (bo żeby całkiem rdzy nie było, to chyba niemożliwe)...
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec) Moje linki- i aktualny Wizytówka
Bogumiło, Grzesiu, Goryczko, 100krotko witajcie wybaczcie ja tylko na chwilkę odetchnąć troszkę jeszcze tyle pracy przede mną .
Grzesiu B może masz rację , ale mnie kolory nie drażnią a wręcz uspakajają i pozytywny nastrój wywołują goryczko dzięki ,że wpadlaś mimo złego samopoczucia , zdrówka życzę
100krotko na temat wiadomy jak znajdę troszkę czasu napisze na p.w teraz do roboty .
Witaj Geniu dziś przyszedł do mnie katalog Lilii . Wszystkie są bardzo ładne tylko czy się opłaca zamawiać zamówię 20 cebulek a koszta przesyłki 13 zł . Więc mogę kupić w ogrodniczym i zostaje mi 13 zł . I mogę za 13 zł kupić więcej Lilii na miejscu .
Geniu, fajne masz widoki zimowe, dużą zasługę na przyjemne pejzaże mają iglaki, a u Ciebie to spore okazy a jeszcze w oddali wielkie świerki, przyprószone śniegiem, całość wydaje się taka spójna i przyjemna dla oka. A mąż nawet nie może spokojnie popracować, bo na głowie wciąż paparazzi
Gieniu mój M też jedną fotę pozwolił wkleić, jak stał frontem do wszystkich moja latorośl biega po domu i sama nie wie za co ma się zabrać. Jutro studniówka a u Ciebie też będzie wesoło
Witaj GENIU, czułem że długo na "Off- topic" ze swoim temperamentem nie zagościsz, cieszę się że mogłem Cię odnaleźć na wątku ogrodowym . Z przyjemnością obejrzałem aktualne zimowe zdjęcia Twojego ogrodu, jak również archiwalne zdjęcia. Pozwolisz że nadal będę do Ciebie zaglądał, ale nie za każdym razem zostawię ślad mojej wizyty w postaci wpisu.
Dominiku,nie widziałam katalogu , a jesteś pewien że wszystkie te lilie będą dostępne w ogrodniczych ? Grzesiu dlatego zawsze tak bardzo lubię zimę , kiedy mieszkałam w bloku to zima wyglądała okropnie bo na poboczach brudny śnieg .
Bogumiłko a ja już jestem taka zmęczona , a pracy jeszcze tyle .ale co jakis czas musze odpocząć .
rafko witaj , zima potrafi być piękna byle by deszcz nie padał