WITAJ ANIU jak tam u Ciebie z oczekiwaniem na WIOSNĘ .Czy już testujesz jakieś nasionka w doniczce .Ja nie długo zamierzam wysiać GAZANIĘ ,której nasiona zebrałam ( myślę że skutecznie i że wykiełkują). W ubiegłym roku otrzymałam dwie sadzonki jedną z żółtymi kwiatkami ,druga bordowoczerwonymi .Bardzo ładnie się prezentowały i kwitły przez cały sezon . Polecam. Może uda mi się wychodować własne ,ale by była radocha.
Witaj Aniu piękny bukiet mi przysłałaś a ja troszkę chorowałam a teraz latam do specjalistów i robić mam badania
a tu znów mrozy idą brr...będzie mrożno pozdrawiam cie ciepło aby słoneczko chciało świecić w te mrożne dni
Romeczko, róże są zrobione z liści klonu i z liści buka.Ładniejsze wychodzą z buka.Nakładam je warstwami identycznie jak płatki róż począwszy od środka, ale liście odwracam na lewą stronę, gdyż są ładniejsze.
Witaj Aniu ja też mam krzewy budlei ,cztery kolory ale nie mam jeszcze fotek bo były za małe aby kwitnąc.Jak zakwitną w tym sezonie to się podzielę widoczkiem.