Mało zdjęć? Wklejanie zabiera dużo czasu poza tym , co wyjdę z aparatem do ogrodu, to rozładowują mi się baterie i po kilku zdjęciach koniec
Nowy ogród Jacka cz.3
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jacku a gdzie zapasowe akumulatorki?Jacek P.... pisze:Mało zdjęć? Wklejanie zabiera dużo czasu poza tym , co wyjdę z aparatem do ogrodu, to rozładowują mi się baterie i po kilku zdjęciach koniec
Przecież są one obowiązkowe dla forumowego ogrodomaniaka.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Dziękuję za miłe komentarze i Wasze odwiedziny. Jednak nie wszyscy wyjechali na wakacje
, bo w wielu wątkach pusto
Dobrze, że moje wakacje zimą, kiedy ogród śpi
Grzesik, dzięki. Miecznicy coś za dobrze, bo wyrosła zbyt duża jak na skalniak. Nigdy taka nie był a w starym ogrodzie
A takie w całości Izo-Chatte, to już pokazywałem, ale wtedy skalniak był pustawy. Do przyszłego roku zapełni się i będę się martwił, co wyrwać. Na razie sporo kwater pustych.
Aniu-Raczek, zapasowe też rozładowane
Ja chyba mam coś z ładowarką, bo ciągle mam rozładowane baterie i ciągle je ładuję. Czy ktoś wie, jak sprawdzić, czy ładowarka jest dobra, czy do d.?
Dzięki Jollla500
Skalniak to moje oczko w głowie, bo nie było ogrodu, a był już skalniak (robiony przez pół zimy) i jak robię obchód ogrodu, to zawsze zmierzam do skalniaka, by wyrwać chwaściki czy coś tam poprawić 
Grzesik, dzięki. Miecznicy coś za dobrze, bo wyrosła zbyt duża jak na skalniak. Nigdy taka nie był a w starym ogrodzie
A takie w całości Izo-Chatte, to już pokazywałem, ale wtedy skalniak był pustawy. Do przyszłego roku zapełni się i będę się martwił, co wyrwać. Na razie sporo kwater pustych.
Aniu-Raczek, zapasowe też rozładowane
Dzięki Jollla500
-
dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- pelagia72

- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Witaj Jacku !
Ciekawe zdjęcia skalniaka, fajnie wyglądają irysy z wielkimi kamlotami.
Jacku, te 50 - cio kilowe to też sam przytaszczyłeś ?
Mi ostatnio wgięły się blaszki wewnątrz ładowarki i pokazywała cały czas, że bateria jest naładowana.Ale jest już OK.
Może w sklepie z tym sprzętem będą wiedzieć co jest z Twoją.
8)
Ciekawe zdjęcia skalniaka, fajnie wyglądają irysy z wielkimi kamlotami.
Jacku, te 50 - cio kilowe to też sam przytaszczyłeś ?
Mi ostatnio wgięły się blaszki wewnątrz ładowarki i pokazywała cały czas, że bateria jest naładowana.Ale jest już OK.
Może w sklepie z tym sprzętem będą wiedzieć co jest z Twoją.
- JacekP

Witajcie moi Drodzy
Dziś piękny dzień, aż chce się wołać: "lato trwaj!". Ale coraz więcej liści spada i późnojesienne kwiaty zaczynają się pojawiać więc lato nie będzie trwało wiecznie. Oby tylko było ciepło jak w ub. roku, kiedy do poł. XI mogłem dłubać w ogrodzie
Izo-Chatte
pewnie skalniak będzie się często przewijał przez mój wątek, bo trudno go pominąć. Leży centralnie na dużej rabacie i do niego schodzą się wszystkie ścieżki. Wkrótce będzie na nim bardzo kolorowo od portulak więc będę pstrykał fotki
Dawid
dzięki wielkie, u Ciebie też coraz kolorowiej
Alu
fajnie, że jeszcze wpadłaś przed wyjazdem
Zapomniałem napisać u Ciebie w wątku - szkoda, że nie odwiedziłem Cię podczas praktyk, bo teraz brakuje tam Ciebie
Pelagio
cieszę się, że wpadłaś
Kamloty sam taszczyłem a z największymi pomagał mi znajomy (jeden ma 150kg). Ale sam je musiałem przeturlać i ułożyć na właściwym miejscu. Na szczęście wtedy nie było jeszcze zbyt wiele roślin.
Podsunęłaś mi pomysł z aparatem
- zapytam się i pokażę go w sklepie
Igo
prawdziwe zagłębie
Może kiedyś u mnie będzie więcej żurawek, ale ja lubię rośliny z każdego gatunku więc jak mi co roku jakaś żurawka dojdzie, to będę zadowolony
A w tym doszły już dwie od Ciebie 
Izo-Chatte
pewnie skalniak będzie się często przewijał przez mój wątek, bo trudno go pominąć. Leży centralnie na dużej rabacie i do niego schodzą się wszystkie ścieżki. Wkrótce będzie na nim bardzo kolorowo od portulak więc będę pstrykał fotki
Dawid
dzięki wielkie, u Ciebie też coraz kolorowiej
Alu
fajnie, że jeszcze wpadłaś przed wyjazdem
Pelagio
cieszę się, że wpadłaś
Podsunęłaś mi pomysł z aparatem
Igo
prawdziwe zagłębie
- JacekP

Cześć Marcin
Cieszę się, że wpadłeś, bo jakoś nie dostawałem powiadomień od Ciebie
Z kamieniami trochę się bawiłem, dopasowując je do siebie, a potem znowu zmieniałem, jak przywiozłem nowe kamienie
Ale teraz już nic nie będę zmieniał, bo są rośliny.
JoluG, ja też lubię porównywać i cieszyć się ze zmian, jakie najlepiej ilustrują zdjęcia
Za rok znowu będzie co porównywać, bo młody ogród zmienia się bardzo dynamicznie.
Z kamieniami trochę się bawiłem, dopasowując je do siebie, a potem znowu zmieniałem, jak przywiozłem nowe kamienie
JoluG, ja też lubię porównywać i cieszyć się ze zmian, jakie najlepiej ilustrują zdjęcia