Z kwiatowego dworku "M & M" cz.2
- LILA 51
- 1000p
- Od: 14 maja 2008, o 21:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu, róże piękne. Widzę że Twoja lilia już rozkwitła,moja i ta od Ciebie mają po dwa pąki, już nie mogę się doczekać kiedy zakwitną.
Jak rosną u Ciebie passiflory? Moje te ukorzenione jakoś słabo rosną, a ta od której brałam szczepki ładnie rośnie i ma już pączki.
Jak rosną u Ciebie passiflory? Moje te ukorzenione jakoś słabo rosną, a ta od której brałam szczepki ładnie rośnie i ma już pączki.
pozdrawiam Lila
Zapraszam
Zapraszam
- maria5
- 1000p
- Od: 18 wrz 2008, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuś moje jeszcze nie przekwitają ale te krzewy róż są młode i nie mają dużo pąków więc wszystkie od razu uwieczniam na zdjęciach może ktoś je rozpozna, a ta twoja na pniu czerwona z jasnym spodem to może być "Kronenburg"
Zenku to moje nowe nabytki i same niespodzianki więc bardzo się z nich cieszę ale nie są zdrowe za dużo deszczu już odbija się szarą pleśnią , pryskam ale niewiele daje , dzisiaj znowu pada
Lilu jeśli chodzi o lilie to ja też czekam na rozkwitnięcie następnych pąków bo tak je wam dzieliłam, że w końcu sama nie wiem czy mam te trzy kolory( stały w piwnicy w trzech prawie identycznych wiadrach)
Passiflory rosną bardzo powoli i te od ciebie są większe od moich ale jest zimno i wcale się nie dziwię, Kobea za to rośnie teraz bardzo szybko i wspina się coraz bardziej 

Zenku to moje nowe nabytki i same niespodzianki więc bardzo się z nich cieszę ale nie są zdrowe za dużo deszczu już odbija się szarą pleśnią , pryskam ale niewiele daje , dzisiaj znowu pada

Lilu jeśli chodzi o lilie to ja też czekam na rozkwitnięcie następnych pąków bo tak je wam dzieliłam, że w końcu sama nie wiem czy mam te trzy kolory( stały w piwnicy w trzech prawie identycznych wiadrach)

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.