Leśny ogród Moni68 cz.2
-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Monia
,ale lista
ale z rozkoszą Cię pocieszę,że to dopiero początek ,i nigdy się ona nie skończy ....
Nasza lista chciejstw jest jak czarna dziura nie ma początku ,ani końca....Liatria u mnie po 0,40 gr.Dużo wody potrzebuje to wtedy jest trochę wyższa,bo jak ma sucho to karłowacieje .Mam ja juz pare lat .Cha i jak coś wiem na temat roślin 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Joluś, większość z tych roślin już zamówiłam. W ogrodniczym będę kupować krzewy i pnącza, żurawki i tiarelle. Cebule mam z lat ubiegłych, brakuje mi tylko tygrysówki, bo nigdy nie przechowuję. Ponieważ mój sklep jest dobrze zaopatrzony, więc na pewno coś wypatrzę w sezonie.
Cynthio, lubią mnie w sklepie
Dostaję daleko idące zniżki, a Pawełek często prezenty
Mówiąc całkiem poważnie, wolę nie liczyć, ile pieniędzy wydałam na ogród...to skarbonka bez dna
Na szczęście poszłam po rozum do głowy i wybieram wyłącznie rośliny, które dobrze u mnie rosną. Na plus również mogę sobie zaliczyć zrezygnowanie z sadzonek roślin jednorocznych, zaoszczędzone w ten sposób pieniądze wolę przeznaczyć na byliny...tym bardziej, że to przynajmniej 300-400 zł.
Cynthio, lubią mnie w sklepie

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iduś, dziękuję za informację
Nigdy nie twierdziłam, że nie wiesz
Moja lista chciejstw jest konkretna i raczej pozycji na niej nie przybywa. Co roku coś kupuję, bo nie da się mieć wszystkiego od razu i całe szczęście
Tak naprawdę podoba mi się większość roślin, ale nie wszystkie nadają się do mojego ogrodu. Podziwiam je więc u Was 
Tylko 3500 m
, czyli 35 arów.

Moja lista chciejstw jest konkretna i raczej pozycji na niej nie przybywa. Co roku coś kupuję, bo nie da się mieć wszystkiego od razu i całe szczęście

Tylko 3500 m