Ogród - mój azyl - JolantaG cz.2
- Aska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
No, no, piękne zakupy! Ułudka i kokorycz szybko się rozrastają, przyszykuj im przyjemne, ocienione stanowisko. Kopytnik też w podobne warunki, podobnie epimedium - dla wszystkich wskazana wilgoć (nie bagienko
) .
Jastrzębiec wyeksponuj na słońcu, w cieniu urośnie, ale straci oryginalne ubarwienie.
Szarotka - sucho i słonecznie.
Nie wiem, jaki gatunek kotuli kupiłaś, czy to Cotula hispida? - zajrzyj na podpis.

Jastrzębiec wyeksponuj na słońcu, w cieniu urośnie, ale straci oryginalne ubarwienie.
Nie wiem, jaki gatunek kotuli kupiłaś, czy to Cotula hispida? - zajrzyj na podpis.
- JolantaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuje Asiu za te cenne porady .Nie wiem jaka to kotula,bo nie było nazwy odmiany .W ogóle te targi były jakieś dziwne.Roślinki piękne i asortyment spory ,ale nazwy nie poopisywane .Jak spytałam o funkie ,jakie to odmiany ,to powiedzieli ,,że hosty,,.Ponowiłam pytanie ,ale jakie odmianyAska pisze:No, no, piękne zakupy! Ułudka i kokorycz szybko się rozrastają, przyszykuj im przyjemne, ocienione stanowisko. Kopytnik też w podobne warunki, podobnie epimedium - dla wszystkich wskazana wilgoć (nie bagienko) .

TESS ,KATARZYNO ,dziękuje