Witaj Giguś, pewnie spędzacie czas na działeczce, i pewnie Darek już nie daje się wygonić do domku jest tak pięknie, że trudno wytrzymać w domu Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze Pozdrawiam gorąco i życzę szybkiego powrotu do zdrówka Darkowi
Witajcie kochani.
Bardzo przepraszam, że sie nie odzywałam przez te chwile, ale znów coś. Zabity został siekierą M kolega z działu-policjant, dzisiaj był pogrzeb.
Giguś ja nie dostaję od Ciebie powiadomień, dobrze że Cię dorwałam u Ani.
Giguś ja liczyłam dziś na deszcz bo tak zapowiadali że na pewno będzie padać a tu ani kropli taka susza Giguś piękne kwiaty a co jest na pierwszym zdjęciu ale śliczne
Kochani jak sie cieszę, że jesteście i dziękuję, że do mnie piszecie. Joluniu, Aguniu, Grzesiu, Jadziu, Edytko, Halinko, Basiu, Lamio, Anulko,Tessko, Asiulko, Joluniu, Zytko, Alu, Rodusik, Aduś,Mariolu, Cynthio i wszyscy, których nie spamiętałam wymienić-dziekuje wszystkim.
Giguś, dziękuję za piękne zdjęcia
Patrzę i oczom nie wierzę, u Ciebie, w ogrodzie rośnie już sałata
Ja moją wysiałam 8 kwietnia do doniczki Myślałam, że ona taka delikatna i nie można od razu do gruntu
GIGUŚ ,twoje hosty już takie wielgaśne i cała reszta też imponująca .Sałata i rzodkiewka pięknie powschodziły .Placek z rabarbarem też już możesz robić .
Twój pomocnik już pcha się do pracy ,pewnie ma już dość siedzenia i leżenia . Życzę powodzenia i dużo zdrówka dla was kochani .