Dobra jestem już wypompowana Upał daje się we znaki ,susza też Kiedy deszcz Według prognoz u mnie nie popada do niedzieli Mój m właśnie podlewa truskawki na polu .Skonstruował deszczownię i szaleje...
Dzisiaj nie sadziłam pomidorów ,bo można było ducha wyzionąć w folii gorąc straszny ...Nie wiało o dziwo mocno...
Porobiłam trochę fotek ...Dla OLI... Moja wiosenka
Kokoryczka zamierz chyba już zakwitnąć Po wczorajszym porządnym podlewaniu hosty wystrzeliły dosłownie w oczach Czas kwitnienia omiegów chyba sie kończy niestety Serduszka szaleje... Zagadka dla was Co to za czerwony punkcik A to moje ziutki
Na razie to wszystko ,bo głodomory krzyczą-JEŚĆ
Iduś, gdzie takich M. co wszystko robią rozdawali? Bo ja się chyba nie do tej kolejki ustawiłam.
Rozszyfrowałaś już swój sen? Bo coś mi się wydaje, że czeka nas spotkanie w realu, a to była zapowiedż...
Ido jakie śliczne prosiaki! Najładniejsze te łaciate
A krówki też masz?
U mnie też sucho okrutnie, cztery tygodnie już nie pada. Klęska!
Szkoda mi moich roślin na działce, ale to nic - to tylko zabawa. Naprawdę żal mi moich rolników, dla nich to ogromne straty i problemy z paszą dla zwierząt. Codziennie modlę się o deszcz.
Brawo Olu masz u mnie nagrodę do odebrania CEBULKĘ ,A NAWET DWIE KORONY CESARSKIEJ Tak to Coleus ,tak ładnie wyglądał i nie mogłam sie powstrzymać od kupienia Jednak bardzo mądra z Ciebie kobitka Chyle czoła...
AMBO19 hi,hi,hi nie mam krówek Susz straszna i bieda będzie.
DALO ty naprawdę mi się śniłaś. A do Wrocławia zamierzamy z moim m się wybrać na koncert DEEP PURPLE sEN MARA itd. Mój m to
No nareszcie można pisać
Dzisiaj mimo upału skończyłam sadzić pomidory 90 zmieściło się do folii,a reszta po Zośce do gruntu
Opaliłam się na maksa,wyglądam jakbym wróciła z Wysp Kanaryjskich
Susza okrutna
Jestem tak zmachana ,że postanowiłam sobie jutrzejszy dzień spędzić TYLKO na leżaczku w towarzystwie dobrej ksiązki
Moja kolekcja tulipanków-szkoda ,że szybko przekwitną