Ogródek AGNESS cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
tadeusz48
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2007, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj AGNIESZKO, na wstępie Wszystkiego Najlepszego z okazji Dnia Kobiet. Pospacerowałem trochę po Twoim ogrodzie, na razie jak widzę ,śpi snem zimowym ( a pewnie go dzisiaj dalej przysypało), piękne Te zdjęcia Twojej córki z najbliższych okolic.
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś pomysł z tym miejscem z ławkami powstał z tego powodu, ze mam na podwórku starą studnię, której nie chciałam zasypywać . Wymarzyłam sobie, że zamówię u stolarza wielki blat, który zostanie zamontowany na tę studnię, dokupiłam 3 ławki, które postawiłam dookoła i miejsce relaksu gotowe :D Cudownie się spędza tam jesienne popołudnia, bo na tarasie po 15 już całkiem zimno, a tu słonecznie i ciepełko :D
Sprytnie :) pewnie, że szkoda ot tak niszczyć co jest, a nóż widelec kiedyś okaże się do czegoś przydatna. Fajnie to wymyśliliście.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Tadeuszu bardzo Ci dziękuję za odwiedziny w moim ogródku i życzenia. Faktycznie śpi on snem zimowym , już się cieszyłam, że w końcu stopniał śnieg, a tu znowu wczoraj wieczorem nasypało dobrze ponad 20 cm i jest bieluteńko :? Wczoraj zrobiłam fotki i zaraz pokażę jaka u mnie zima:(
Dziękuję za miłe słowa o zdjęciach :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

aguskac pisze:
Aguś pomysł z tym miejscem z ławkami powstał z tego powodu, ze mam na podwórku starą studnię, której nie chciałam zasypywać . Wymarzyłam sobie, że zamówię u stolarza wielki blat, który zostanie zamontowany na tę studnię, dokupiłam 3 ławki, które postawiłam dookoła i miejsce relaksu gotowe :D Cudownie się spędza tam jesienne popołudnia, bo na tarasie po 15 już całkiem zimno, a tu słonecznie i ciepełko :D
Sprytnie :) pewnie, że szkoda ot tak niszczyć co jest, a nóż widelec kiedyś okaże się do czegoś przydatna. Fajnie to wymyśliliście.
Aguś dzięki :D , bardzo się cieszę, że podoba Ci się mój kącik :D, będzie on wyglądał dużo korzystniej kiedy pnącza porosną pergolę, posadzone są tam 2 róże pnące, są jeszcze malutkie, a już w zeszłym roku- po posadzeniu zakwitły i 2 klematisy i bluszcz :D
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kochani niedawno pisałam jaka jestem szczęśliwa, że stopniał śnieg i z wielką nadzieją wypatrywałam wiosennych kwiatków, a oto zdjęcia, które zrobiłam wczoraj wieczorem w moim ogrodzie, dziś jest znacznie większa warstwa śniegu i niestety na wymarzone kwiatuszki przyjdzie mi jeszcze poczekać :?

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Zima chyba za bardzo sobie pozwala! AGNIESZKO to już ostatnie podrygi, podobno od przyszłego tygodnia ma byc cieplej.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
x-d-a

Post »

Agnieszko, piękna zima u Ciebie !

A że to jej ostatnie podrygi, to inna sprawa i z tego się cieszymy, prawda?

Pozdrawiam Cię i życzę szybkiego nadejścia wiosny.
Awatar użytkownika
maakita
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2007, o 08:47

Post »

Nie ostatnie podrygi:
"W marcu jak w garcu"
"Kwiecień plecień, bo przeplata trochę zimy trochę lata"

Ale cierpliwości w zachodniej Polsce dziewczyny już krokusy pokazują, więc u nas też wkrótce będą. Nie ma chyba większej męki dla ogrodnika jak oczekiwanie na pierwsze kwiatki.
pozdrawiam Magda

Na wsi u maakity
Awatar użytkownika
judyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 14:08

Post »

Agnieszko, u mnie jest dokładnie tak samo. A tak sobie marzyłam, że dziś na spokojnie pooglądam wczorajsze dzieło sadzenia przebiśniegów, grabienia i poszerzania rabat. Przyroda zafundowała nam przymusowy urlop :lol:
Awatar użytkownika
ariel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 paź 2006, o 22:46
Kontakt:

Post »

U mnie tak samo :?
W której części lubelskiego mieszkasz?
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

Wiesz... to tak zawsze jest, że młode roślinki nie dają tego efektu co duże, ale te początki dają tyle satysfakcji...
Zima u Ciebie na całego, ale na pociechę dodam, że ten marcowy śnieg nie leży długo. Czekam na Twoje przebiśniegi. :)
Awatar użytkownika
Grzesik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2009, o 15:49

Post »

Krokusy, jak krokusy ja dziś zrobiłem zdjecie pszczole :D :D :D
Pozdrawiam wiosennie!
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko, mam wielką nadzieję, że naprawdę już idzie ocieplenie :roll:

Dalu zima naprawdę przepiękna, wczoraj od razu złapałam aparat i pobiegłam cyknąć fotki :D ale niech ona już sobie idzie :roll:

Magduś mam świadomość tego, że poprószyć śniegiem może i w końcu kwietnia, ale ja już tak tęsknię za pierwszymi kwiatkami, zawsze ostatni okres najbardziej się ciągnie :?

Judytko czyli cała Twoja ogrodowa praca schowana pod śniegiem :shock: :?: To nawet nie możesz sobie popodziwiać efektów :?

Witaj Arielku w moim ogródku :D i u Ciebie zima :( Ja jestem z Włodawy, to jest na samej granicy z Ukrainą.

Aguś, wstyd mi się przyznać, ale nie mam przebiśniegów :oops: Kiedyś miałam, ale tam gdzie kiedyś była rabata jest teraz skalniak, który robiony był jesienią , zapomniałam o tych cebulach i zostały zasypane gruzem i ziemią :cry: ale na pewno je sobie kupie, razem z rannikami, bo też mi się strasznie podobają :D

Grzesiu to u Ciebie już prawdziwa wiosna jak pszczoły wylatują :D
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, widzę, że u Ciebie też zimowo... :cry:

Dla Ciebie :)
Obrazek
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

No to widzę, że Natura niespodziankę Ci zrobiła...nie zazdroszczę...Z drugiej jednak strony możesz śmiało jechać - wiosna poczeka na Ciebie :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”