Ogródek AGNESS cz.1
- aguskac
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
SprytnieAguś pomysł z tym miejscem z ławkami powstał z tego powodu, ze mam na podwórku starą studnię, której nie chciałam zasypywać . Wymarzyłam sobie, że zamówię u stolarza wielki blat, który zostanie zamontowany na tę studnię, dokupiłam 3 ławki, które postawiłam dookoła i miejsce relaksu gotoweCudownie się spędza tam jesienne popołudnia, bo na tarasie po 15 już całkiem zimno, a tu słonecznie i ciepełko

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Tadeuszu bardzo Ci dziękuję za odwiedziny w moim ogródku i życzenia. Faktycznie śpi on snem zimowym , już się cieszyłam, że w końcu stopniał śnieg, a tu znowu wczoraj wieczorem nasypało dobrze ponad 20 cm i jest bieluteńko
Wczoraj zrobiłam fotki i zaraz pokażę jaka u mnie zima:(
Dziękuję za miłe słowa o zdjęciach

Dziękuję za miłe słowa o zdjęciach

- AGNESS
Aguś dziękiaguskac pisze:SprytnieAguś pomysł z tym miejscem z ławkami powstał z tego powodu, ze mam na podwórku starą studnię, której nie chciałam zasypywać . Wymarzyłam sobie, że zamówię u stolarza wielki blat, który zostanie zamontowany na tę studnię, dokupiłam 3 ławki, które postawiłam dookoła i miejsce relaksu gotoweCudownie się spędza tam jesienne popołudnia, bo na tarasie po 15 już całkiem zimno, a tu słonecznie i ciepełko
pewnie, że szkoda ot tak niszczyć co jest, a nóż widelec kiedyś okaże się do czegoś przydatna. Fajnie to wymyśliliście.

Zima chyba za bardzo sobie pozwala! AGNIESZKO to już ostatnie podrygi, podobno od przyszłego tygodnia ma byc cieplej.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
- judyta
- Od: 10 lut 2008, o 14:08
Agnieszko, u mnie jest dokładnie tak samo. A tak sobie marzyłam, że dziś na spokojnie pooglądam wczorajsze dzieło sadzenia przebiśniegów, grabienia i poszerzania rabat. Przyroda zafundowała nam przymusowy urlop 

serdecznie pozdrawiam, judyta.
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
U judyty na prowincji ; jud-linki
nadwyżki ogrodowe i parapetowe;
- AGNESS
Grażynko, mam wielką nadzieję, że naprawdę już idzie ocieplenie
Dalu zima naprawdę przepiękna, wczoraj od razu złapałam aparat i pobiegłam cyknąć fotki
ale niech ona już sobie idzie
Magduś mam świadomość tego, że poprószyć śniegiem może i w końcu kwietnia, ale ja już tak tęsknię za pierwszymi kwiatkami, zawsze ostatni okres najbardziej się ciągnie
Judytko czyli cała Twoja ogrodowa praca schowana pod śniegiem
To nawet nie możesz sobie popodziwiać efektów
Witaj Arielku w moim ogródku
i u Ciebie zima
Ja jestem z Włodawy, to jest na samej granicy z Ukrainą.
Aguś, wstyd mi się przyznać, ale nie mam przebiśniegów
Kiedyś miałam, ale tam gdzie kiedyś była rabata jest teraz skalniak, który robiony był jesienią , zapomniałam o tych cebulach i zostały zasypane gruzem i ziemią
ale na pewno je sobie kupie, razem z rannikami, bo też mi się strasznie podobają
Grzesiu to u Ciebie już prawdziwa wiosna jak pszczoły wylatują

Dalu zima naprawdę przepiękna, wczoraj od razu złapałam aparat i pobiegłam cyknąć fotki

Magduś mam świadomość tego, że poprószyć śniegiem może i w końcu kwietnia, ale ja już tak tęsknię za pierwszymi kwiatkami, zawsze ostatni okres najbardziej się ciągnie

Judytko czyli cała Twoja ogrodowa praca schowana pod śniegiem

Witaj Arielku w moim ogródku

Aguś, wstyd mi się przyznać, ale nie mam przebiśniegów

Grzesiu to u Ciebie już prawdziwa wiosna jak pszczoły wylatują