Nie ma róży bez kolców... w ogrodzie u Ewy.
- Deirde
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2007, o 10:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Chodzi mi o taki do 3 m, jak budowa wiaduktu dojdzie do skutku będę mieć dużo przenoszenia i czeka mnie budowa ogrodu od podstaw. Czy może przenosiłaś kiedyś duże tuje? Mam takie do 2,5 m wysokości, cały szpaler i będę musiała je przesadzić, chyba na koszt PKP bo wyciąć nie dam. Zastanawiam się czy może ktoś przypadkiem nie wie jaki jest koszt przesadzenia 15 tuji?
-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Halinko
znawcy pisza,że oczar bardziej cierpi od suszy niż od mrozu. Okryty tak, jak róża powinien znieść wszystkie mrozy
Gosiu
Polecam oczar Jelena, jeden z najcenniejszych, duże kwiaty XII-II, jeśli ma być przesadzany to lepiej posadzić do dużej donicy i zakopać tak do ziemi, zwyklego przesadzania może nie przeżyć,
Dużych drzew nie przesadzałam, nie mogę nic doradzić, ale na pewno są tu znawcy od takich zabiegow
Dziekuje wszystkim za odwiedzinki, i przepraszam, że nie odpisuję wszystkim imiennie, ale dzieci mnie przeganiają od kompa
znawcy pisza,że oczar bardziej cierpi od suszy niż od mrozu. Okryty tak, jak róża powinien znieść wszystkie mrozy

Gosiu
Polecam oczar Jelena, jeden z najcenniejszych, duże kwiaty XII-II, jeśli ma być przesadzany to lepiej posadzić do dużej donicy i zakopać tak do ziemi, zwyklego przesadzania może nie przeżyć,
Dużych drzew nie przesadzałam, nie mogę nic doradzić, ale na pewno są tu znawcy od takich zabiegow

Dziekuje wszystkim za odwiedzinki, i przepraszam, że nie odpisuję wszystkim imiennie, ale dzieci mnie przeganiają od kompa

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wczoraj też zapowiadali +9, więc pojechałam na działkę a wiało tak, że wszystkich wywiewało. Zmarzłam i dziś robię sobie dzień przerwy, ale muszę porobić porządek z kwiatkami, które nakupiłam tj. przesadzić ciemierniki do większych doniczek, przygotować doniczki bo mi tak powschodziły kwiotki zasiane, że już muszę pikować. I robota jest na cały dzień.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
-
- Od: 25 sty 2009, o 17:22
- Kontakt:
Agawo
jeszcze tylko piątek i potem pewnie poszalejesz w ogrodku
Magduś
deszczu nas nie bylo
, ręce mi odpadają, ale morda uradowana!
Przeniosłam klatkę z królikiem w inne miejsce i mam teraz kawalek rabaty na kwiatki!
ado
wczoraj to wiało, że hej! Ja też szybko uciekałam do domu. Ale za to dzisaij bylo +15
Po niedzieli to już będzie wiosna na całego!
Daluś
już mi giza zaalarmowala o wypadzie do OB. Niestety 4. kwietnia to urodziny mojego syna - nie dam rady
żałuję!
tara, giza
kocurek podrapany na uszkiem
. Szukał dzisiaj myszek ale nic nie upolował 
jeszcze tylko piątek i potem pewnie poszalejesz w ogrodku

Magduś
deszczu nas nie bylo

ado
wczoraj to wiało, że hej! Ja też szybko uciekałam do domu. Ale za to dzisaij bylo +15

Daluś
już mi giza zaalarmowala o wypadzie do OB. Niestety 4. kwietnia to urodziny mojego syna - nie dam rady

tara, giza
kocurek podrapany na uszkiem

-
- Od: 26 sty 2009, o 14:53