Iza na tą chwilę kwitną krokusy mniejsze i żółte . Widocznie jest to jakaś wcześniejsza odmiana .
Pozostałe krokusy jeszcze nie kwitną , wszystko zależy od pogody i słoneczka
Jadziu - a mi trudno uwierzyć , że jeszcze jest gdzieś taka zima Mam nadzieję , że do nas już nie wróci , a do Was zawita wkrótce piękna wiosenka
Taką zimę przyjemnie ogląda się tylko na zdjęciach
Ewuniu. Ale Ci zazdroszczę tej wiosny. We Wrocławiu od ponad tygodnia wstrętnie, zimno. wietrznie deszczowo, a dziś nawet padał grad i deszcz ze śniegiem. Na jutro zapowiadają podobną pogodę.
KRYSIU na jutro też u nas zapowiadali nieciekawą pogodę deszcz ze śniegiem . Już właśnie pada
Dzisiaj było Grzegorza - a na Grzegorza zima idzie do morza OBY JUŻ SOBIE POSZŁA
Dzisiaj w Szczecinie była prawdziwa WIOSNA
Słoneczko świeciło , wiatru brak i przez to było ciepło Miło pracowało się na działce - wygrabiłam do końca stare liście , paliłam ognisko . Niestety ognisko jeszcze będzie , bo po wczorajszym deszczu patyki były mokre i nie wszystko się spaliło .
Nie mogłam jeszcze wzruszyć ziemi na rabatkach , bo niektóre kwiatki dopiero wychodzą . Bałam się , że je uszkodzę . Myślę , że jak będzie taka pogoda jak dziś , wszystko pomału zrobię