Mój ogród - mariasen cz.1
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu, nie ma się czym przejmować, nie musisz się zachwycać White Feather nawet gdyby podobała się wszystkim innym.
Jeszcze nie tak dawno nie lubiłam mojej Big Daddy chociaż wszystkim znajomym bardzo się podobała. Przenosiłam ją z miejsca na miejsce aż w końcu jest osłonięta od deszczu i wygląda pięknie.
Jeszcze nie tak dawno nie lubiłam mojej Big Daddy chociaż wszystkim znajomym bardzo się podobała. Przenosiłam ją z miejsca na miejsce aż w końcu jest osłonięta od deszczu i wygląda pięknie.
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj MAJU .
Złolin Picta,rzeczywiście prześliczny .Muszę go wiosną gdzieś upolować ,zwłaszcza ,że rośnie nie wysoki.Hosty też piękne ,każda ma w sobie to coś.Na krokusiki i hiacynty też już nie mogę się doczekać ,większość zakwitnie u mnie po raz pierwszy ,już nawet sama nie pamiętam jakie kolory kupiłam .Wiosną mam nadzieję ,że będzie wiele miłych kwitnących niespodzianek .
Złolin Picta,rzeczywiście prześliczny .Muszę go wiosną gdzieś upolować ,zwłaszcza ,że rośnie nie wysoki.Hosty też piękne ,każda ma w sobie to coś.Na krokusiki i hiacynty też już nie mogę się doczekać ,większość zakwitnie u mnie po raz pierwszy ,już nawet sama nie pamiętam jakie kolory kupiłam .Wiosną mam nadzieję ,że będzie wiele miłych kwitnących niespodzianek .
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- izabella1004
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Przeglądnąłem Twój wątek ogrodowy - wiele ciekawych roślin, ale jak przystało na hostamaniaka tych zaprezentowałaś najwięcej.
Zauważyłem, to o czym gdzieś wspominał Tomasz, że posiadasz wiele pachnących odmian.
Jednak mnie zaintrygowała ta pasiasta nad H. Aligator Shoes.
PS) Może gdzieś już o niej pisałaś, ale nie pamiętam.
Zauważyłem, to o czym gdzieś wspominał Tomasz, że posiadasz wiele pachnących odmian.
Jednak mnie zaintrygowała ta pasiasta nad H. Aligator Shoes.
Majko - Co to za odmiana i czy jej wybarwienie jest stabilne?
PS) Może gdzieś już o niej pisałaś, ale nie pamiętam.

Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,
- zanna
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
Teoretycznie tak. Można naciąć piętkę cebuli na krzyż (lekko) po zaschnięciu liści i wsadzić z powrotem do ziemi.mariasen pisze:Ale jest piękny, prawda? Ciekawe czy jest jakiś sposób żeby go rozmnożyć.
I jeszcze potraktować cebulę jakimś środkime antygrzybowym dla pewności.
Wtedy powinien wytworzyć cebulki przybyszowe. Ale ja, szczerze mówiąc, nigdy się na taki krok nie zdecydowałam....
- paco
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 gru 2006, o 20:20
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Pozdrawiam, Andrzej
Nasz ogród,
Nasz ogród,