Moja kwitnąca kolekcja
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Za godzinkę kończę pracę i wpadnę do Tesco, ponieważ przed chwilą miałam tel. że był dziś nowy rzut promocyjnych storczyków, wprawdzie rano i zapewne są już przebrane, ale wejdę zobaczę, może coś ciekawego zostało i dla mnie. Podobno były takie kolorki, które uwielbiam, czyli: pomarańcze, żółcie,ciapki, kropki,kreski
im bardziej oryginalne, tym mi się mocniej podobają 

- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
już jestem po wizycie w Tesco, niestety okazało się, że informacja była mylna. to były resztki z dostawy z zeszłego tygodnia, osoba która dzwoniła z wiadomością o st. nie wiedziała, że ja już je widziałam i zakupiłam to co mi wpadło w oko. Asiu moje zakupione w zeszłym tygodniu na szczęście są zdrowiutkie, bez dodatkowych bonusów(obejrzane od,,stóp do głów,,) 

Prawdę powiedziawszy, mnie coraz trudniej wybiera się coś spośród marketowych propozycji ... aż jestem zła sama na siebieAGNESS pisze:Za godzinkę kończę pracę i wpadnę do Tesco, ponieważ przed chwilą miałam tel. że był dziś nowy rzut promocyjnych storczyków, wprawdzie rano i zapewne są już przebrane, ale wejdę zobaczę, może coś ciekawego zostało i dla mnie. Podobno były takie kolorki, które uwielbiam, czyli: pomarańcze, żółcie,ciapki, kropki,kreskiim bardziej oryginalne, tym mi się mocniej podobają

Pozdrawiam, Baśka
- Mamba
- Od: 25 cze 2008, o 21:25
Agness, z tą Biedronką jest coś nie tak. W maju gdy była poprzednia promocja w niektórych sklepach storczyki pojawiły się dzień wcześniej. Teraz też promocja miała zacząć się od jutra, a już dziś były w sprzedaży. Ja swoje kupiłam tylko dlatego, że rano Orionka napisała na forum, ze już są wystawione. Poszłam do Biedronki, ale nic nie było wystawione. Panie z magazynu zapytane o storczyki powiedziały, że już dotarły do nich i właściwie to mogą je wystawić do sprzedaży. No i dzięki forum udało mi się "dopaść" do dostawy, którą otwarto przy mnie. W zeszłym tygodniu w Tesco też były dzień przed promocją. Warto jednaj wcześniej się dopytywać.
Agness, licznego zbioru, to ja nie mam ... jedynie 13AGNESS pisze:Basiu ale dlaczego jest Ci coraz trudniej? Czy dlatego, że masz już tak dużo i przeważnie się powtarzają z Twoimi, czy dlatego, że zbyt dużo Ci się podoba i nie możesz zdecydować się które wziąć?

O liściach i korzeniach nie wspominając.
Pozdrawiam, Baśka
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.