Moja kwitnąca kolekcja

Zablokowany
Awatar użytkownika
joannna
200p
200p
Od: 29 mar 2008, o 21:51

Post »

my storczykomaniacy nigdy nie wychodzimy z pustymi rękami ,
czekamy na fotki nowego nabytku
pozdrawiam aska
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Za godzinkę kończę pracę i wpadnę do Tesco, ponieważ przed chwilą miałam tel. że był dziś nowy rzut promocyjnych storczyków, wprawdzie rano i zapewne są już przebrane, ale wejdę zobaczę, może coś ciekawego zostało i dla mnie. Podobno były takie kolorki, które uwielbiam, czyli: pomarańcze, żółcie,ciapki, kropki,kreski :wink: im bardziej oryginalne, tym mi się mocniej podobają :D
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

ale macie fajnie że sobie możecie jeździć po sklepach i kupować tyle storczyków ile chcecie... ja tak fajnie nie mam. R. uważają, że mam mało miejsca i nie chcą mi już kupować :/
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

Ja w poniedziałek stałam w Tesco już przy kasie ze storczykiem w duże kropy i tam dopiero dojrzałam na nim robaki. Od razu odniosłam z powrotem.

Ale mam nadzieję, że Twoje zakupy będą udane.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

już jestem po wizycie w Tesco, niestety okazało się, że informacja była mylna. to były resztki z dostawy z zeszłego tygodnia, osoba która dzwoniła z wiadomością o st. nie wiedziała, że ja już je widziałam i zakupiłam to co mi wpadło w oko. Asiu moje zakupione w zeszłym tygodniu na szczęście są zdrowiutkie, bez dodatkowych bonusów(obejrzane od,,stóp do głów,,) :D
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

AGNESS pisze:Za godzinkę kończę pracę i wpadnę do Tesco, ponieważ przed chwilą miałam tel. że był dziś nowy rzut promocyjnych storczyków, wprawdzie rano i zapewne są już przebrane, ale wejdę zobaczę, może coś ciekawego zostało i dla mnie. Podobno były takie kolorki, które uwielbiam, czyli: pomarańcze, żółcie,ciapki, kropki,kreski :wink: im bardziej oryginalne, tym mi się mocniej podobają :D
Prawdę powiedziawszy, mnie coraz trudniej wybiera się coś spośród marketowych propozycji ... aż jestem zła sama na siebie :evil: za to marudzenie i przebieranie :lol:
Pozdrawiam, Baśka
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

Agness, z tą Biedronką jest coś nie tak. W maju gdy była poprzednia promocja w niektórych sklepach storczyki pojawiły się dzień wcześniej. Teraz też promocja miała zacząć się od jutra, a już dziś były w sprzedaży. Ja swoje kupiłam tylko dlatego, że rano Orionka napisała na forum, ze już są wystawione. Poszłam do Biedronki, ale nic nie było wystawione. Panie z magazynu zapytane o storczyki powiedziały, że już dotarły do nich i właściwie to mogą je wystawić do sprzedaży. No i dzięki forum udało mi się "dopaść" do dostawy, którą otwarto przy mnie. W zeszłym tygodniu w Tesco też były dzień przed promocją. Warto jednaj wcześniej się dopytywać.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu ale dlaczego jest Ci coraz trudniej? Czy dlatego, że masz juz tak dużo i przeważnie się powtarzają z Twoimi, czy dlatego, że zbyt dużo Ci się podoba i nie możesz zdecydować się które wziąć?
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mambo, ale wyobraź sobie, że u nas już wczoraj rano zostały wystawione do sprzedaży, czyli 2 dni wcześniej. Ja dziś byłam, czyli planowo dzień przed promocją i już nie miałam z czego wybierać, ponieważ z 4 piętrowych wózków został1 pojedynczy stolik.
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Czteropiętrowe wózki to dużo. W tej Biedronce, w której ja robiłam zakupy byłu 2 pudła kartonowe, a w nich po 2 plastikowe palety storczyków. Nie chciało mi się popołudniu jechać do innych sklepów i nie wiem jak tam wyglądały dostawy. Ale to co oni robia nie jest w porządku.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mambo wkradł nam się chochlik słowny. były cztery 1piętrowe wózki :D ale to i tak dużo, ale i tak storczyki zostały rozebrane w mig :cry:
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Faktycznie to jakiś chochlik :o Ja nawet jak pisałam, nie myślalam o 4 piętrowych wózkach, tylko o 4 wózkach :D Teraz jak to czytałam rozbawiło mnie to ;:1
Awatar użytkownika
bobi
500p
500p
Od: 12 maja 2006, o 09:00

Post »

AGNESS pisze:Basiu ale dlaczego jest Ci coraz trudniej? Czy dlatego, że masz już tak dużo i przeważnie się powtarzają z Twoimi, czy dlatego, że zbyt dużo Ci się podoba i nie możesz zdecydować się które wziąć?
Agness, licznego zbioru, to ja nie mam ... jedynie 13 ;:182 sztuk. Jednak dla mnie wybór jest trudny z kilku powodów ... typowych różowych nie lubię, do czystobiałych dopiero sie przekonuję ;:113, zbyt wysokie także odpadają. Aby znaleźć ciekawe zestawienie barw, wielkości kwiatów, wysokości pędu ... :roll: ... trochę trzeba się natrudzić i pomarudzić ;:183.
O liściach i korzeniach nie wspominając.
Pozdrawiam, Baśka
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Basiu 13 storczyków to naprawdę nie jest mało, i jak znam życie, to nie koniec :D . Ja mam większy problem, bo mi podobają się wszystkie, najbardziej te we wzorki: kropki paski, ciapki, plamki .......ale wszystkie jednolite też :D Jeszcze nie spotkałam takiego, który nie podobał mi się :wink:
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

ja lubię wszystkie Phalaenopsisy, ale kupując staram się wybierać takie, których jeszcze nie mam.
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”