Moje storczykowe hobby
-
- 500p
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Grażynko masz śliczne storczyki . Najbardziej podoba mi się dendrobium .
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki
- śnieżka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
No tak i znów nie wytrzymałam. Niestety każda wizyta w jakimś miejscu z kwiatami kończy się przygarnięciem kolejnych potencjalnych ofiar. Tym razem uratowałam przed zagładą Cambrię i Dendrobium. Ktoś pokazywał zdjęcie takiego właśnie dendrobium w swoich zbiorach. Tak mi się jego kolor spodobał, że z chwilą, gdy zobaczyłam to cudo stające przede mną ani chwili nie zastanawiałam się nad wyborem. Oto nowe moje nabytki.

- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- śnieżka
Tak, najbardziej prawdziwy kolor ukazany jest na wspólnym zdjęciu z Cambrią.
Tam, gdzie je kupowałam było całe mnóstwo Cambrii w różnych kolorach i wielkościach kwiatów, prawie wszystkie znam z kolekcji naszych forumowych koleżanek i kolegów, więc zdecydowałam się na tę właśnie, ponieważ była mi z wyglądu nieznana, no i miała drugi pędzik kwiatowy w cenie jak za jeden
Tam, gdzie je kupowałam było całe mnóstwo Cambrii w różnych kolorach i wielkościach kwiatów, prawie wszystkie znam z kolekcji naszych forumowych koleżanek i kolegów, więc zdecydowałam się na tę właśnie, ponieważ była mi z wyglądu nieznana, no i miała drugi pędzik kwiatowy w cenie jak za jeden

- śnieżka
A to moja Cambria o wschodzie słońca.

I dziś spotkała mnie niespodzianka- podlewając Phalaenopsisy zauważyłam, że kilka z nich, dokładnie na razie 3, wypuszcza nowe pędy kwiatowe- całkowicie wyhodowane u mnie, a jednemu to chyba wyrasta coś więcej niż pęd kwiatowy. Jeszcze niezbyt dobrze widać bo maluszki, ale już coś można zobaczyć.

I dziś spotkała mnie niespodzianka- podlewając Phalaenopsisy zauważyłam, że kilka z nich, dokładnie na razie 3, wypuszcza nowe pędy kwiatowe- całkowicie wyhodowane u mnie, a jednemu to chyba wyrasta coś więcej niż pęd kwiatowy. Jeszcze niezbyt dobrze widać bo maluszki, ale już coś można zobaczyć.

- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Śnieżko cambria piękna, zdjęcie dech zapiera
co za poświęcenie, fotki o wschodzie słońca 
Gratuluję pędów na falenopsisach

Gratuluję pędów na falenopsisach

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
-