Zielone... - Zielona i córka :-)

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Moniko, wpadłam z rewizytą, pięknie u Ciebie, roślinki zdrowo rosną i są takie wypielęgnowane. Zdjęcia cudne :D
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

Moniko piękne masz roślinki .pozdrawiam i zapraszam do mnie.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
bożena170365
500p
500p
Od: 17 lut 2008, o 22:48

Post »

Ziel-ona, prześledziłam Twój wątek od początku, bardzo duże zmiany w nim zachodzą ...i to pozytywne :D ,b.zainteresowała mnie z racji posiadania małej powierzchni karłowa krzewuszka,jest śliczna.Gratulacje....
Pozdrawiam, Bożena
Zapraszam do mojego ogrodu
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=12693
lawenda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 mar 2007, o 19:33

Post »

ogró mlodziutki,ale już czję że bedzie piekny,potrafisz robić ładne kompozycje,naprawdę mi się bardzo podoba , a drzewa porośnięte bluszczem wyglądaja przepięknie
Awatar użytkownika
ZENOBIUSZ
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2008, o 07:00

Post »

Po raz pierwszy wybrałem się na spacer po Twoim pięknie urządzonym ogrodzie, i spotkałem tu wiele interesujących drzew i krzewów. Bardzo zainteresowało mnie drzewo porośnięte bluszczem, i mam pytanie : co to za bluszcz , i ile czasu trzeba czekać aby osiągnąc tak
piękny efekt.
Pozdrawiam Zenek
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2007, o 21:19

Re: Zielone... - Zielona i córka :-)

Post »

Witam wszystkich gości po długiej nieobecności :-) Zenobiusza przepraszam, bo jego pytanie pozostawało bez odpowiedzi przez rok :oops: Drzewa porośniętego bluszczem niestety już nie ma - zostały po nim tylko zdjęcia - zeszłej jesieni wiatr je przewalił i po kompozycji :wink: Teraz rośnie w tym miejsu surmia, trzy odmiany krzewuszek, hortensja....a zdjęcia chyba dopiero wiosną, bo teraz w ogrodzie szaro i deszczowo...
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Szukałam, szukałam, aż wreszcie trafiłam na Twój wątek, oglądając kolejne strony widać jakie niesmowite zmiany w nim zaszły, a w rzeczywistości (po wczorajszej wizycie) wiem, że jeszcze większe. Musisz koniecznie porobić zdjęcia i pokazać naszym forumowiczom ogrom włożonej pracy, a przede wszystkim kolekcję swoich host. Fakt dekarze niemałych strat narobili, można dostać szału jak nasza praca i włożony w nią wysiłek idą na marne, ale głowa do góry, za rok znów będzie ładnie. Miło było Cię poznać, mam nadzieję, że jeszcze będziemy miały okazję się spotkać.
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuję Ilonko za odwiedziny, prezenty no i za pomoc (wiesz jaką) :D Dzisiaj się tak natyrałam...żeby naprawić to co inni zepsuli, że na nic już nie mam siły. Ale trawnik nowy zasiany :D Mam tylko nadzieje, że pogoda dopisze i do zimy coś wykiełkuje. Czeka mnie jeszcze położenie nowej kostki brukowej i mam nadzieję, że nowa ekipa nie zepsuje tego co naprawiłam :wink: Na zdjęcia mam mało czasu...w sumie na pstrykanie ich czas by się znalazł, gorzej z wstawieniem.... a to za sprawą tej oto ogrodniczki :D
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Puk, puk, Moniczko, wiosna już nadeszła, a u Ciebie taka cisza, maleństwo już troszkę podrosło więc chyba znajdziesz ciut więcej czasu, aby pokazać nam swój ogród. Czekam niecierpliwie ;:108
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Ilonko :D :D Jak miło, że o mnie pamiętasz :D Mój ogród jeszcze się nie pozbierał po letnich wydarzeniach, a i zima troche narozrabiała :( Pomalutku wszystko doprowadzam do porządku, uzupełniam straty, ale nie mam jeszcze co pokazywać. Może za kilka tygodni ...tymczasem odwiedzam ogródki innych forumowiczów :) Pozdrawiam wszystkich ciepło :D
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

O jak fajnie, że jesteś :heja, pewnie, że pamiętam ;:196, i te letnie straty również masakra, mam nadzieję, że udało Ci się to już nieco ogarnąć. Straty po tej zimie mają niestety wszyscy, niby mróz nie był taki jak poprzedniej zimy, ale bez puchowej pierzynki i to wystarczyło, no i ten ciepły styczeń też zrobił swoje. Czekam, czekam na Twoje zdjęcia a przede wszystkim na te piękne hosty.
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hosty przeżyły i pomalutku wygrzebują się z pod ziemi. Najgorsze jest to, że zapomniałam po tych wszytkich wydarzeniach, co gdzie rośnie i teraz ciągle cos znajduje nie tam gdzie posadziłam :roll: Ale niespodzianki są miłe :)
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak niespodzianki są miłe tylko trzeba uważać, żeby przez przypadek ich nie wykopać, wsadzając nowe chciejstwa, nieraz już tak zrobiłam ;:223, teraz wkładam wszędzie znaczniki i już mi się to nie zdarza :heja
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Moniko, muszę Cię troszkę zmobilizować, żebyś wreszcie pokazała nam swoje królestwo, córcia już podrosła, więc chyba znajdziesz troszkę czasu, żeby wstawić kilka fotek. Jestem ciekawa jak wygląda teraz ta największa hosta, którą tak się wówczas zachwycałam. Zapewne i cały ogród zmienił się nie do poznania, pokaż nam kilka kwiatuszków ;:108, ostrokrzew od Ciebie ładnie rośnie na honorowym miejscu, muszę mu pstryknąć porządną fotkę i wstawić w swoim wątku.
Awatar użytkownika
Ziel-ona
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witam wszystkich serdecznie, a w szczególności Ciebie Ilonko :D Córka podrosła, oj podrosła - już ma 3 latka, ale czasu i tak mało. Jak tylko przestanie padać to zrobię parę zdjęć. Hosty trochę ucierpiały po gradobiciu, ale nie jest źle. Ta duża jest jeszcze większa :D W moim ogrodzie cały czas się zmienia, bo jak wiadomo każdy ogrodnik lub zmieniany i przesadzanie :) A ja chyba szczególnie :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”