Ogródek Gosi 17

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Gosi 17

Post »

Gosiu i ja w końcu się wygrzebałam i przyszłam po czasie.
Niech Nowy Rok Szczęści Tobie i Twoim najbliższym. ;:167
Bombki piękne...podziwiam, kiedy czas na nie znalazłaś. :D
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Nadrabiam długą nieobecność i podziwiam Twoje zdolności. Śliczne bombki ;:215
I gratuluję wygranej ;:138
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Dziękuję wszystkim za życzenia i przepraszam, że nie bywam u Was, ani u mnie, ale mam wielkie zmartwienie
Przed Sylwestrem dowiedziałam się, że Flesz jest chory
Ma nowotwór. Lekarz daje mu miesiąc życia, ale ja myślę, że to będzie dłużej trwało, bo jest w bardzo dobrej kondycji.
Najgorsze jest to, że na razie nie wiemy jak mu pomóc, jak ograniczyć skutki, bo na razie bez wyniku biopsji lekarz nie chce się podjąć niczego.
Dlatego ta nagroda tam pozytywnie na mnie podziałała.
Już myślałam, że cały rok będzie do kitu, a tu proszę. Tyle sympatii od Was ;:196
Działacie jak najlepsze leki uspakajające. Naprawdę. ;:108
Ale mam nadzieję, że mi wybaczycie, że tak rzadko bywam na forum.Przede wszystkim czas nie pozwala.
Flesz jak pisałam czuje się nieźle, ale objawy choroby nie są zbyt miłe, więc nie będę opisywała jego stanu.
Jeszcze raz dziękuję za wsparcie, postaram się jak najczęściej tutaj bywać

PS Nagrodę już dostałam :D
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gosiu, nawet nie wiesz, jak bardzo Cię rozumiem i ogromnie współczuję. ;:168 ;:168
Mieliśmy podobne przeżycia z naszym poprzednim psem. To był owczarek niemiecki - mieszaniec wprawdzie, ale w pierwszym pokoleniu. Jakiż to był mądry pies i choć dwa razy większy od Mikrusa, to jakby go w mieszkaniu nie było. Też miał raka, długo chorował, syn ( to był jego pies) poddawał go kilku operacjom, kilka narkoz też nie wpływało dobrze na kondycję zwierzaczka, ale nie mogliśmy się zdecydować na uśpienie i dopiero gdy Hektor zaczął się męczyć, niemal dusić i szukał ratunku u każdego z nas kolejno, a nikt nie był w stanie mu pomóc, zdecydowaliśmy się na ostateczny krok. Wszyscy w domu płakaliśmy po kątach bardzo długo, aż dojrzeliśmy do decyzji przywiezienia ze schroniska nowego pieska. Jednak Hektora wspominamy bardzo często.
Życzę Waszemu pieskowi i Wam wszystkim, by choroba nie posuwała się zbyt szybko, byście jeszcze długo mogli cieszyć się obecnością pupilka. ;:167 ;:167 ;:167 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
mimoza55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2014, o 20:14

Post »

Gosiu, bardzo Wam współczuje z powodu choroby Flesza . Ktoś by powiedział / przecież to pies i machną ręką/ , ale dla Nas
to członek rodziny, który wymaga szczególnej troski, który obdarza Nas swoją psią Miłością .Pamiętam co przeżywaliśmy jak naszą Dadę potrącił samochód. Miejmy nadzieje ,że Flesz jest silny i ma wspaniałych opiekunów i dzięki Wam uda mu sie zwalczyć chorobę. ;:168
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gosiu, bardzo mi przykroObrazek Dopiero co u mnie wspominałaś Flesza. Miejmy nadzieję, że nas jeszcze wszystkich zaskoczy swoją siłą.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lucynko, Wandziu, Iwonko, jak na razie Flesz bardzo dobrze znosi chorobę. Jest bardzo silny. Najgorsze jest to, że strasznie brudzi siebie i dom. Trzeba bardzo uważać i ciągle sprzątać. Ale poza tym na dworze cieszy się jak młody psiak.
Niestety guz rośnie w zastraszającym tempie. Jest już 2 razy taki. Na razie nie ma wyników z biopsji.
Czekam :roll:
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Gosiu, przypomniało mi się, że piesek naszego syna miał trzy razy usuwanego guza, ale żaden z nich nie był złośliwy. Usuwali, bo narastał i rósł. Może Waszego pieska nie zaatakował złośliwiec i po usunięciu wszystko będzie dobrze, czego z całego serca życzę Wam i Waszemu czworonożnemu przyjacielowi. ;:196
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lucynko, niestety guz jest złośliwy, własnie dzisiaj dostałam wynik. Lekarz nie chce się podjąc usunięcia
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Tak mi przykro, Gosiu. ;:168 ;:168
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Małgosiu :wit . Przyszłam po małej przerwie a tu takie przykre wieści :( . Smutno mi i przykro z tego powodu. Trzymaj się dzielnie ;:168 . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Gosiu, bardzo Ci współczuję i rozumiem co czujesz ;:4
U nas sytuacja z Mangiem też bardzo trudna. We wtorek przeszedł bardzo poważną operacje, a właściwie dwie. Powoli dochodzi do siebie, ale czas pokaże co będzie dalej...On ma prawie 11 lat.
Trzymam kciuki za Flesza ;:168
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewelinko, niestety czasem tak bywa, tylko dlaczego coraz częściej psy chorują tak jak ludzie? Nie mogą po prostu umrzeć ze starości?

Dorotko, współczuję. ;:196
Flesz jest rok starszy, ale poza tym jest w doskonałej kondycji. Nie widać, że jest chory. Tylko my widzimy jak guz rośnie.
To ja trzymam kciuki za Mango. Mam nadzieję, że operacje się udały.
U nas niestety lekarz nawet nie chce się podjąć wycięcia tego guza

Mimo niefajnej sytuacji cały czas czekam na wiosnę. Myślałam, że popracuje w ogrodzie dla odreagowania, ale jednak jest za zimno.

A tak było wiosną i na taki widok czekam

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
mimoza55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2014, o 20:14

Post »

Gosiu,chciałoby się powiedzieć ;:oj jaka już piękna wiosna u Ciebie a to tylko piękne wspomnienia , och , tęsknimy za wiosną ;:3
na drugim zdjęciu to masz modrzew , Uwielbiam modrzewie szczególnie wiosną jak puszczają igiełki i te drobniutkie szyszeczki. ;:168
Awatar użytkownika
AnaAn
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 gru 2012, o 17:49

Post »

Gosiu, co ja czytam? Mój ulubiony forumowy pies zachorował? Strasznie mi przykro ;:196
Powiem Ci, że my w środę w nocy też przeżyliśmy chwile grozy; Już się prawie żegnaliśmy z naszym zaledwie 2-letnim Antonem. Jest w trakcie badań :(
Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”