Witaj Dorciu w nowym roku i w nowej odsłonie Twojego wątku.
W tak cudnym ogrodzie i mnie nie może zabraknąć.
Życzę szybkiej nadejścia wiosny i pięknych kwitnień. Oby żadna roślinka Ci nie wypadła .
Udanego sezonu, zdrowia i wszelkiej pomyślności.
Witaj Dorotko w nowym baaaardzo pachnącym i kolorowym wątku
Sesja róży Jalitah urokliwa ,koniecznie powinna zawitać i do mojego ogródka Piękna i jaka fotogeniczna
Zapisałam do listy chciejstw...
Dorotko, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku spełnienia marzeń, pasji tych osobistych jak i ogrodowych, udanego sezonu , niech roślinki Ci zdrowo rosną !
Witaj Dorotko.
Fajny czas (data i godzina) wybrałaś sobie na założenie nowego wątku. Z przyjemnością będę Cię odwiedzać.
Życzę Ci w nowym roku wielu sukcesów ogrodowych i tych poza-ogrodowych .
Witaj Dorotko, nie może i mnie zabraknąć w tak pięknym ogrodzie,aż serce rośnie jak widzi się takie wspomnienia i taki ogród,zdrówka na ten Nowy Rok życzę i ogrodowych fantazji
Dorotko jak nie kochać wiosny u ciebie, taka kolorowa i słoneczna. Znowu kusisz piękną różą. Niech ten rok będzie dobry i spełnią się wszystkie zamierzenia.
Hej Dorotko
Też będę Cię śledzić w tym roku, chociaż po cichu. Sama chyba wiesz, że niejeden ugiął się pod naporem ilości zdjęć
Wiadomo, każdego kwiatka trzeba pokazać
Witaj Dorotko . Lavender Ice ale to piękność . Posadziłam jesienią jedną ale chyba na tej jednej się nie skończy , zobaczymy jak będzie u mnie rosła . Masz śliczne różyczki i kusisz , oj kusisz . Pozdrawiam .