Dziękuje za odwiedziny w moim ogrodzie. Grazyno wlasciwie masz rację,bo każdy wolny czas od wiosny do pożnej jesieni tam spędzam.Zapewne sama wiesz ile czasu i pracy wymaga utrzymanie ogrodu.który ma sprawiać radość. Ale co nierobi się dla przyjemnosci. Pozdrawiam Zenek
Witaj Zenku!
Piękny jest Wasz ogród, te berberysy wyglądają bosko zresztą tak wyglądają wszystkie krzewy, drzewka, roślinki A czy ta róża powtarza kwitnienie, czy tylko raz późną wiosna/latem?
Witam Alu w moim ogrodzie. Róża rosnaca na ogrodzeniu kwitnie bardzo obficie ale tylko jeden raz w roku na wiosnę,czasami pojedyńcze kwiaty pokazują się w sierpniu. Pozdrawiam Zenek
Zenku różaneczniki również są piękne :P A róża to może jest rosarium uetersen? Ja też mam taką, kwitnie obficie i też drugi raz tylko kilka kwiatków pod koniec lata.
Witaj Lawendo (sąsiadko),czy moglabyś bliżej określić na jakim terenie i w jakiej odleglości od mojego ogrodu znajduje się twoja oaza na której spędzasz miło czas? Pozdrawiam(sąsiadkę)
Witaj Lawendo,od kilku już dni przeglądam forum ale do chwili obecnej nie natrafiłem na fotki z twojego ogrodu. Czy to ma oznaczać że nie mialem szczęścia.Bardzo proszę podpowiedz gdzie mogę ich szukać . ? Pozdrawiam Zenek
Witaj Zenobiuszu. Odwiedziłam twój duży (w porównaniu do mojego - 400 m2) ogród. Jest bardzo ładny i zadbany. Wszystkie kwitnące krzewy wyglądają przepięknie, a wyjątkowo na tle soczystej zieleni prezentują się żółte berberysy. Z przyjemnością oglądałam te zdjęcia. Masz naprawdę piękny ogród. Pozdrawiam Irena.
Witaj Zenobiuszu, widac że kochasz prace ogrodowe ogród przepiękny zadbany i przestrzenny a i fajnie położony, gdzie moje ciutki do tego,
Pozdrawiam cieplutko,