Wszystkie Rocoto miały pąki.
Marunia - 8tyś lm/1m^2 to minimum
EDIT: Większe wczoraj dostały oprysk Bio-Grow 0.9ml/1l
 żarówka 25W co daje 107W, 1520 Lumen i 4200K świeci na papryczki. Mam nadzieję, że im to trochę pomoże, bo jakoś anemicznie mi wyglądają.
 żarówka 25W co daje 107W, 1520 Lumen i 4200K świeci na papryczki. Mam nadzieję, że im to trochę pomoże, bo jakoś anemicznie mi wyglądają.

/opóźniłem wystawienia usuwając odmiany powtarzające się + Big Jim i Tabasco posiane na parapecie/, ale po zwolnieniu miejsca młodzież kilka dni jeszcze idzie do boxa, dopiero pomidory - wysiane od razu do 500ml - zajmą ich miejsce.
 /opóźniłem wystawienia usuwając odmiany powtarzające się + Big Jim i Tabasco posiane na parapecie/, ale po zwolnieniu miejsca młodzież kilka dni jeszcze idzie do boxa, dopiero pomidory - wysiane od razu do 500ml - zajmą ich miejsce. 272g
 272g

Naprawdę masz rękę i serce do tych roślinek.
  Naprawdę masz rękę i serce do tych roślinek.

strzał w dziesiątkę. Z drugiego zestawu sprawdził się u mnie smakowo i zdrowotnie Arbuznyj, zaś Trifele Black, trzy sezony wstecz, zupełnie zżarły chorubska. Jakoś nie mam na niego ochoty od tamtej porażki. Reszty z tego zestawu nie znam. Nie znam się też na papryczkach, w tej dziedzinie dopiero raczkuję.
 strzał w dziesiątkę. Z drugiego zestawu sprawdził się u mnie smakowo i zdrowotnie Arbuznyj, zaś Trifele Black, trzy sezony wstecz, zupełnie zżarły chorubska. Jakoś nie mam na niego ochoty od tamtej porażki. Reszty z tego zestawu nie znam. Nie znam się też na papryczkach, w tej dziedzinie dopiero raczkuję.