Dzień dobry
? po krótkiej przerwie z powodu braku czasu.
Pogoda wydawałoby się wyśmienita na boom w przyrodzie, a u mnie róże ledwo, co zaczynają kwitnąć?
Tylko nieliczne rozkręcają się? reszta jeszcze w pąkach? od zielonych do kolorowych?
Zastanawiam się, czy drugie kwitnienie nie zacznie się na jesieni?.
Aniu ?Ann ? dziękuję

? a czemu, to Laduree nie do zrealizowania?. czyżby kolorek Ci nie pasował.
Ciekawa jestem co powiesz na tą, która zaraz zaprezentuję
Annar13 dziękuję i zapraszam
Nikus dziękuję, dbam o nie, bo to moja pasja?.
Zastanawiasz się jakie wybrać? w takim razie jestem już ciekawa Twojej rabaty różanej.
Patiann ? hihihihi jesteś ? cieszę się.. a wzdychaj sobie ile chcesz ?
Zabeczko? to tak jak ja u Ciebie, ? co prawda nie wpisuję się, ale to nadrobię.
Elwi ? zawsze wybieramy? ja jestem bardzo ciekawa co napiszesz o Lavender Flower Circus, bo ta róża również mi się bardzo podoba.
Pytasz o Dieter Muller?. czy zawojował? tak?. kolor? zapach i idealne połączenie kolorystyczne.
Natomiast drugie pytanie o podpadniecie i która ? hihihi? pytanie proste, ale odpowiedz nie hihihi..hihihi.
Jak najkrócej? to moje chcieć, a mieć pozostaje czasami tylko w marzeniach. Sprawiam sobie wielką przyjemność zapraszając każdą, którą zapragnę.
Podziwiam i sprawdzam czy pasuje do mojej koncepcji kolorystycznej i wizualnej.
Jeżeli tak, to znajduje stałe miejsc na głównej rabacie. Jeżeli nie, to przenoszę ją na inną rabatkę.
Ponieważ jestem niezmiernie konsekwentna, co do głównego projektu ogrodu?. kocham zielony trawniczek i przestrzeń, to znalazłam inne rozwiązanie. Mam nowe rabatki, ale w ogrodzie siostry. Tam je doglądam i podziwiam, a siostra jest bardzo zadowolona.
Alutka 
? dziękuję?. nie mogę się doczekać Twojego wątku?
Na jakim etapie są róże?. czy też masz tak duże opóźnienie pierwszego wysypu kwiatów?
Aniu an-ka masz rację?. a ja dodam, że ma bardzo duże i trwałe kwiaty.
To bardzo udany zakup.
Także plecki możemy zaliczyć do sukcesu wspólnego, prawda?
Hahaha?

droga koleżanko
Justynko niech Ci będzie? ale, Ty wiesz, że ja bez Ciebie nic bym nie
wydziergała?
Kardinal Hume ?. wiem, bo też za mną łazi? skusiłaś się na niego?
Cieszę się, że połączenie Minervy i Lavender Ice znajduje Twoje uznanie?.
Aniu ? sweety myślałam o Tobie i Twoich różyczkach?. dobrze, że jesteś.
Nadrobię zaległości niebawem? Plecki dopiero zarosną?. dobrze, że miałam kilka starych nasadzeń, które znalazły oparcie na pleckach?.
Dorotka350 witaj?. otworzyłam wątek, a tu czasu niet?.
Jestem u Ciebie często? i zachwycam się ? mam pytania? obiecuję sobie znaleźć czas na pisanie. Zapraszam ? oglądaj?
Milenko ? Mandragora wzdychaj? a, ja do Twoich? byłam widziałam? jestem ufetowana i zajrzę ponownie?
Teraz kolejna nowość Olivia Rose Austin popatrzcie, bo ja jestem nią oczarowana.