a dwa posty wcześniej piszesz:asprokol pisze:Tym się różnimy że ja zawsze wypowiadam się w swoim imieniu i nie jestem rzecznikiem niektórych.
A wracając do tematu- chodziło mi o to, że niektórzy spośród ogółu nabywających meble z tworzywa (na przykład ja- chyba mogę się nazwać niektórym?!) patrzą nie tylko na niską cenę produktu, ale też na inne cechy - czy takie meble są trwałe, wygodne, funkcjonalne (składane, regulowane oparcie) i jak najmniej obrzydliwe (tworzywo moim zdaniem urodą nie grzeszy).asprokol pisze:jeżeli ktoś się na nie decyduje to najważniejsze dla niego jest, że są tanie.
Natomiast nie wiem czego ma dowodzić umieszczone przez Ciebie zdjęcie skrzyni z techno-rattanu. Uniwersalności teorii o nietrwałości tworzywa, czy nietrwałości techno-rattanu, czy też tego, że Twoje "własne doświadczenia" są prawdą objawioną? Przyszło Ci do głowy to, że być może ten super markowy włoski producent nie dba o to, że sprzedana w Polsce skrzynia (zdaje się metalowa- popraw mnie jeśli się mylę), powleczona cienkimi tasiemkami z tworzywa zachowa się inaczej na 30 stopniowym mrozie, niż we Włoszech...?