Problematyczne, w ubiegłym roku na targu kupiłem 4 pomidory i te dopiero były problematyczne nie dały owoców. Ogólnie każdy pomidor jest problematyczny z mojej perspektywy łącznie z tym który kupuje w sklepie. A w takim razie dlaczego nie rozpoczynać od tego co najbardziej lubię?
Ma wyrosnąć tylko tyle ile dam radę zjeść wraz z rodziną a właściwie żoną córa pomidora toleruje tylko w postaci zupy pomidorowej a może jeszcze nie kojarzy że to prawie to samo wszak ma 3 latka.
Powiecie czym popryskać czym podlać i wszyscy będą zadowoleni Wy bo przekazaliście odrobinę własnych doświadczeń a i ja bo się czegoś nauczę. Uprzedzając temat mieszkam na wsi ale krów to ja tu od lat nie widziałem więc krowiak tylko w postaci granulatu chyba że sąsiad coś wie bo co raz przejeżdża ciągnikiem i jakby to powiedzieć śmierdzi krowiakiem. Na razie wiem że ma być beczka do beczki trochę krowiaku dolać do pełna wody, niech się przegryzie tydzień czy 2 i podlać pomidory. Wiem też że mam kwaśną ziemie stąd było wapnowanie i jakiś preparat w granulacie dla roślinek
marcinbb- warszawiak na wsi - przygodę czas zacząć
- jokaer
- -Moderator Forum-.
- Od: 14 lut 2008, o 08:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Lokalizacja: Pogórze Ciężkowickie 385 m npm; na granicy Małopolski z Podkarpaciem
Re: marcinbb- Warszawiak na wsi - przygodę czas zacząć
marciniebb
Prosiłabym Cię o zapoznanie się z naszymi tematami. Ułatwi Ci to spis treści jaki został zrobiony w tym celu.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 77&start=0
Wątek indywidualny nie służy do zadawania pytań
Trzeba troszkę samemu poczytać, poszukać czy nie ma już odpowiedzi na Twoje pytania,
co jest zresztą wskazane z uwagi na Regulamin forum, który też warto przeczytać.
Szukając informacji warto też korzystać z naszej wyszukiwarki, nie tylko ogólnej, ale i konkretnego działu.
I tak w sekcji warzywnej jest taka opcja Przeszukiwarka poniższej SEKCJI
Powodzenia
Prosiłabym Cię o zapoznanie się z naszymi tematami. Ułatwi Ci to spis treści jaki został zrobiony w tym celu.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 77&start=0
Wątek indywidualny nie służy do zadawania pytań

Trzeba troszkę samemu poczytać, poszukać czy nie ma już odpowiedzi na Twoje pytania,
co jest zresztą wskazane z uwagi na Regulamin forum, który też warto przeczytać.
Szukając informacji warto też korzystać z naszej wyszukiwarki, nie tylko ogólnej, ale i konkretnego działu.
I tak w sekcji warzywnej jest taka opcja Przeszukiwarka poniższej SEKCJI
Powodzenia

Pozdrawiam- Jola Spis treści w uprawie warzyw
----------------------------------------------------
Sprzedam/Kupię/Wymienię Moje krzyżówki Na pohybel zimie
----------------------------------------------------
Sprzedam/Kupię/Wymienię Moje krzyżówki Na pohybel zimie
-
- 1000p
- Od: 26 sty 2010, o 11:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: marcinbb- Warszawiak na wsi - przygodę czas zacząć
Dział warzywny to część merytoryczna forum. Poddaje to pod rozwagę kolejnym chętnym do prezentacji swoich ogrodów. Do tego jest inny dział forum.