Łooooo matulu ilu gości 
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie  

, wiosenka przyszła , pogoda piękna więc zaczęłam coraz więcej czasu spędzać w ogrodzie  
 Aniu

Aniu - zapraszam  
 Aniu ( Anabulka

Aniu ( Anabulka) - bardzo mi miło Cię gościć  
 Ewuniu

Ewuniu - Chałaputek bardzo mi w pracach pomaga , co ja  posadzę , on próbuje wykopać  
 Weduta

Weduta - to skimia , mam nadzieję na kwitnienie w tym roku , w zeszłym przemarzła 
Madziu - cieszę się że jesteś , jesteś skarbnicą wiedzy więc dobrze mieć Cię pod tak zwaną ręką  

, pasji też mi nie brakuje ale ta największa  
 Elu
Elu - może następnym razem , ale i na drugiej stronie bardzo się cieszę że Cię widzę  
 Tereniu

Tereniu - mam nadzieję iż w tym roku na tarasie będzie jeszcze ładniej , kobee już się wspinają po firance , i zamówienia na doniczkowe ciekawe porobiłam i czekam na dostawę 
Adamie - no nie gniewaj się  
 Agniesiu

Agniesiu - dziękuję , lubimy siadać na tarasie z dobrą książką i kawą w niedzielne popołudnie , bo jedynie wtedy możemy sie nacieszyć tymi kwiatkami na tarasie  
 Madziu

Madziu - no liczyłam na Ciebie  

i dziękuję w imieniu Chałaputka 
Wiolu - witaj kochana , bardzo się cieszę że jesteś  
 Iwonko

Iwonko - 
 Madziu-Madziorku

Madziu-Madziorku - witam serdecznie i zapraszam  
 Danusiu

Danusiu - witam Cię serdecznie  

Na pewno jeszcze odbiją  , znawcą nie jestem ale trzeba próbować - powodzenia będę trzymała kciuki by odbiły 
Agniusiu - oj tam , oj tam , jak mawia znajomy , ale postaram się Cię nie zawieść  
 Dorotko

Dorotko- no jakbyś się nie pojawiła to sama bym się o Ciebie upomniała  
 Małgosiu

Małgosiu -  

tęskniłam za Tobą 
Iwonka - taki zap.... że nie ma kiedy załadować  

Na dzisiaj mój Misio ma ambitny plan wertykulowania trawnika więc pędzę do domku . Odezwę sie jeszcze później bo mam kłopot z żurawkami i potrzebuję pomocy
Pozdrawiam tymczasem serdecznie i życzę wszystkim miłego popołudnia