Łooooo matulu ilu gości
Witam Was wszystkich bardzo serdecznie

, wiosenka przyszła , pogoda piękna więc zaczęłam coraz więcej czasu spędzać w ogrodzie
Aniu - zapraszam
Aniu ( Anabulka) - bardzo mi miło Cię gościć
Ewuniu - Chałaputek bardzo mi w pracach pomaga , co ja posadzę , on próbuje wykopać
Weduta - to skimia , mam nadzieję na kwitnienie w tym roku , w zeszłym przemarzła
Madziu - cieszę się że jesteś , jesteś skarbnicą wiedzy więc dobrze mieć Cię pod tak zwaną ręką

, pasji też mi nie brakuje ale ta największa
Elu - może następnym razem , ale i na drugiej stronie bardzo się cieszę że Cię widzę
Tereniu - mam nadzieję iż w tym roku na tarasie będzie jeszcze ładniej , kobee już się wspinają po firance , i zamówienia na doniczkowe ciekawe porobiłam i czekam na dostawę
Adamie - no nie gniewaj się
Agniesiu - dziękuję , lubimy siadać na tarasie z dobrą książką i kawą w niedzielne popołudnie , bo jedynie wtedy możemy sie nacieszyć tymi kwiatkami na tarasie
Madziu - no liczyłam na Ciebie

i dziękuję w imieniu Chałaputka
Wiolu - witaj kochana , bardzo się cieszę że jesteś
Iwonko -
Madziu-Madziorku - witam serdecznie i zapraszam
Danusiu - witam Cię serdecznie

Na pewno jeszcze odbiją , znawcą nie jestem ale trzeba próbować - powodzenia będę trzymała kciuki by odbiły
Agniusiu - oj tam , oj tam , jak mawia znajomy , ale postaram się Cię nie zawieść
Dorotko- no jakbyś się nie pojawiła to sama bym się o Ciebie upomniała
Małgosiu -

tęskniłam za Tobą
Iwonka - taki zap.... że nie ma kiedy załadować
Na dzisiaj mój Misio ma ambitny plan wertykulowania trawnika więc pędzę do domku . Odezwę sie jeszcze później bo mam kłopot z żurawkami i potrzebuję pomocy
Pozdrawiam tymczasem serdecznie i życzę wszystkim miłego popołudnia