poniżej zdjęcia na fotosiku, niestety telefonem
 poniżej zdjęcia na fotosiku, niestety telefonem

Generalnie wody dostaje dość mało co 3 dni (taką informację dostałem od darczyńców:)), natomiast codziennie wieczorem jest zraszana. Rozmiar doniczki od razu wydawał mi się zbyt mały ale sami oceńcie. Średnica doniczki to jakieś 55 cm. Roślinka nie była przesadzana. Balkon otwierany jest co 2,3 dni ale na chwilkę, myślicie żeby ją przestawić w inne miejsce? Mogę ją przestawić jeszcze pod zachodnie okno, które baaardzo rzadko jest otwierane.
Pozdrawiam
Marcin

Co jej dolega i jak jej pomóc?
  Co jej dolega i jak jej pomóc?

Korzonków jej nie uszkodziłam. Co do podlewania, to aż tak mocno jej nie podlewałam, żeby stała w wodzie. Ale miała stale mokre/wilgotne podłoże. Dzisiaj po przesadzeniu też ją podlałam, ale delikatnie
 Korzonków jej nie uszkodziłam. Co do podlewania, to aż tak mocno jej nie podlewałam, żeby stała w wodzie. Ale miała stale mokre/wilgotne podłoże. Dzisiaj po przesadzeniu też ją podlałam, ale delikatnie   Jak sądzisz powinnam ją teraz troszkę przesuszyć? Nie wiem czy zauważyłeś na ostatnim zdjęciu, że jej pieniek od góry do połowy ma inny kolor... Wygląda jakby  był mokry
  Jak sądzisz powinnam ją teraz troszkę przesuszyć? Nie wiem czy zauważyłeś na ostatnim zdjęciu, że jej pieniek od góry do połowy ma inny kolor... Wygląda jakby  był mokry