Barwy jesieni , wspomnienie lata- część 8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 wrz 2012, o 08:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Barwy jesieni , wspomnienie lata- część 8

Post »

Renatko! dobrze, jeśli zadziałalo ;:168
Alu!/ alicjad31/ wiem , wiem, że był błąd, ale już naprawione. Witam serdecznie!
Beatko!na szczęście wszystko potoczyło się inaczej . Cieszę się,ze sprawa tak się rozwikłała, bez podejmowania przeze mnie decyzji, co nie oznacza,ze dysponuję nadmiarem czasu. Uzależniona może jeszcze nie jestem ,ale brakowałoby mi FO.
Dzisiaj wyjątkowo przeznaczyłam dzień na czysto osobiste sprawy :;230 a co, mąż kuruje zatoki więc ja ... samorealizuję się.
Aniu! cieszę się ,ze mój ogród ma moc terapeutyczną i może być źródłem insoiracji ;:306 Zapraszam , zapraszam .
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
boggi
500p
500p
Od: 8 maja 2013, o 23:39
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Zrobiłem sobie kawę i powolutku oglądam wszystkie zdjęcia powolutku - po kolei :)
slanka-flora
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 3 gru 2011, o 09:38

Post »

BOGUSIU,witaj w nowej części :wit
Decyzja aby kontynuować ze wszech miar słuszna :!: Niech inni /zamykacze ;:222 /
biorą z Ciebie przykład :!:
Za każdym razem zazdroszczę Ci tego prawie dzikiego stawu :oops:
Pozdrawiam,
Sławek
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Bogusiu dzięki że jesteś ;:196 Witam serdecznie i bardzo się cieszę ;:138 ;:138 ;:138
Piękna jesień u Ciebie ;:180 Zdjęcia super ;:333
Pozdrawiam ;:196
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Bogusiu urzekająca relacja z Twojego wspaniałego ogrodu.U Ani-Wsiania są zdjęcia z mojego siedliska.Gościliśmy ją z jej rodzinką
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jakże cieszy mnie Kochani Wasza wizyta . Nie chciałabym zanudzać Was swoimi fotorelacjami a z drugiej strony, nie mogę oprzeć się ,aby nie pokazać Wam to kolorowe piękno. Nie wiadomo jak długo potrwa. Zatem syćcie się kolorami jesieni.
Jeszcze cieplutkie, z dzisiejszego popołudnia.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogdanie :wit miło mi,ze jesteś w nowym wątku. Zapraszam w każdej wolnej chwili.
Sławku!cieszę się ,że nie zapominasz o moim ogrodzie . Szkoda ,ze tak krótka doba , czas mnie niekiedy całkowicie paraliżuje. Wpadam do zaprzyjaźnionych wątków , rzucam okiem i wypadam jeszcze szybciej ;:306 Tak duży areał wymaga poświęcenia sporo czasu , a dom , rodzina i choć "ciut" czasu dla siebie. Zimą będzie inaczej ;:108
Tereniu!jestem , jestem - jak mam żyć bez Was? ;:168
Marzenko! :wit ;:168 zaraz biegnę do Ani :wit

Ojej ,co ten fotosik narozrabiał, cierpliwości kochani postaram się to naprawić
niestety sama nie potrafię naprawić- rozlazło mi się wszystko i nawet nie widzę opcji " edytuj", aby te dziwolągi usunąć.
Cierpliwości, do rana może coś się z tym zrobi ;:306
Awatar użytkownika
any57
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 16:56

Post »

bwoj54 pisze: wrota do mojego "zielonego raju" a raczej kolorowego, otwarte
i bardzo dobrze! ;:138
bwoj54 pisze:"cieszę się ,ze mój ogród ma moc terapeutyczną i może być źródłem inspiracji"
bo to jest prawda
cieszę się, że ni kazałaś czekać do wiosny z nowym wątkiem :)
Andrzej zaprasza
aktualny wątek
poprzedni
aniap56
200p
200p
Od: 6 cze 2014, o 21:43

Post »

:heja
Witam i ja . Piękne jesienne otwarcie nowego wątku. Dziękuję już za niego , bo jestem pewna ,że to co pokażesz zachwyci wszystkich.
Fajnie tak pospacerować po tych arach. ;:108
Bogusiu z okazji naszego święta ;:306 wszystkiego najlepszego ;:196
Ta fioletowa roślinka na pierwszym zdjęciu to co to? ;:79
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Piękna cieplutka wyjątkowa jesień w Twoim ogrodzie szczególnie ją widać,oby trwała jak najdłużej :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
Vamila
200p
200p
Od: 11 wrz 2014, o 20:33

Post »

Pospaceruję i ja :)
Pozdrawiam wszystkich zakręconych na zielono! Milena
Na wzgórzu z widokiem
Dorośli upośledzeni ludzie to dorośli upośledzeni ludzie a nie małe bezrozumne dzieci!
Awatar użytkownika
Wolusia
1000p
1000p
Od: 12 sty 2013, o 17:37

Post »

Odbyłam piękny poranny spacer w Twoim ogrodzie ;:196 Cudne fotografie, a roślinki ;:oj Praca przez ostatnie 3 tygodnie sprawiła, że w realu na spacerze nie byłam ;:98
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dobry dzień moim miłym gościom , tym stałym bywalcom i tym,którzy są po raz pierwszy;:168 Niebo zaciągnięte szaro - burymi chmurami ale temperatura przyjazna "ciepłolubnemu" człowiekowi . Bezwietrznie , z temp. 13C. Duszę dodatkowo rozgrzewa piękna paleta jesiennych barw. Naprawdę, nie pamiętam tak cudownej jesieni w moim ogrodzie.

:tan
Kochani , dzięki niezawodnej Dorotce/ babuchna / zdjęcia " rozlazłe"- naprawione. Niestety teraz będę wstawiała w takim formacie, by nie przysparzać kłopotu a jednocześnie nie łamać regulaminu FO. Przyznam ,ze te wielkowymiarowe są bardziej praktyczne na mój wielki areał, no ale cóż?
Odpowiem na posty i wybieram się z rewizytą do Was

Andrzeju!przez nadal , ciągle trwający generalny remont/ ekipa główna 1 osobowa +3 pomocników"od czasu do czasu" w pracach porządkowych -wywożenie gruzu, czyszczenie cegieł itp/ - jesteśmy zaganiani i zapracowani po same' dziurki w nosie'. Dobrze,ze jest niedziela na wzmocnienie duchowe i odpoczynek fizyczny. Czym więcej mamy obowiązków , tym krótszy wydaje się dzień, tydzień wręcz galopuje. Ja nie umiem zostawiać coś na później , musi być zrobione na bieżąco , we właściwym czasie.
Zimą będzie trochę więcej luzu, tak myślę - choć może okazać się takie myślenie bardzo mylne.
Znając siebie, nie wytrzymałabym do wiosny z nowym wątkiem, chyba że faktycznie poszłabym do pracy. Stało się, jak się stało/ na razie na moja korzyść- chyba ,ze coś zmieni się od lutego ;:108
Aniu!/aniap56/ cieszę się,że bywasz u mnie. Jesień tego roku bajeczna, wyjątkowa...ale nie mogę się dać zwariować. Na razie nie posiłkuję się zdjęciami z przeszłości, wszystkie robię na bieżąco , aktualne. Patrzę na nie i widzę ,ze czasami te same ujęcia , choć robione w innym dniu . ;:108 Cieszę się,ze te widoki mogę oglądać z każdego okna swojego domu, a jeszcze bardziej,że tę radość, mogę dzielić z Wami ;:168 Aniu! no widzisz , jaka ze mnie zaganiana gapa".Wszystkiego naj, naj ;:196 z okazji wczorajszego święta i dziękuję za życzenia. ;:108
Grażynko!/ gracha/ ;:168 cudowna, przepiękna jesień. Masz rację na tak dużej przestrzeni widać to szczególnie.
Wczoraj odwiedziła mnie znajoma , którą nie widziałam lata. Reakcja na tę jesienną, dokoła paletę barw była niesamowita.
Czuła się jak "zahipnotyzowana" Do późnego wieczora chodziła po ogrodzie zachwycając się tą wielobarwnością.
Milenko!/Vamila/ zapraszam ... spaceruj , oglądaj , ciesz się widokami ;:168
Wiolu!/ Wolusia/witam serdecznie , cieszę się ,ze jesteś. Zapraszam w każdej wolnej chwili. Po tak wyczerpującej pracy - odpoczynek w ogrodzie wskazany, choć szkoda ,ze tylko wirtualny. ;:168
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Sosenki4
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:58

Post »

Bogusiu, niesamowite bogactwo kolorów, faktur, krzewów, drzew, kwiatów. No oczopłasu można dostać, ale takiego pozytywnego. Mam nadzieję, że widoki z siedliska nie przeraziły Cię?
Awatar użytkownika
bwoj54
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Marzenko! no coś Ty, a myślisz,ze u mnie nie ma chwastów?
Ramy mojego ogrodu tworzone ponad 20 lat temu, rabatki od 3 lat i przez cały czas ;:306
Pozdrawiam cieplutko!
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”