To są naprawdę początki mojego ogrodu raczej klombu,w pierwszym zdjęciu najbardziej się rzuca w oczy czerwony amarylis miałem ich aż 6 ale jak czerwone mrówki zaczeły wgryzać się w cebulkę to już koniec . A na drugim zdjęciu jest początkowy stan skalniaka rzuca się w oczy krzaczek rudbekii błyskotliwej,która jak się rozrośnie się to jest nie do usunięcia staje się wtedy jak rdestowiec ja co roku staram się wyrzucać nasiona,wyrywać ale i tak co roku odrasta i nie wiem jak się jej pozbyć
Witaj Bartku Pięknego kotka miałeś szkoda ze go już nie ma takie niestety jest życie
Pięknie ten klomb wygląda
To czekamy do wiosny abyś pokazał Nam, co tam pięknego u Ciebie rośnie w ogrodzie
W Nowym Roku życzę Ci wielu Pięknych i cudownych kwitnień Nowych pięknych roślinek, aby Twój ogród stawał się coraz piękniejszy
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Sądzę po zdjęciu że kochasz koty to 6 pięknych kotków to wcale nie aż taka duża ilość
Będzie Mi Miło jak wpadniesz do mojego skromnego Stumilowego Ogródeczka
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
widok na góry
Piękny tojad mocny
Reszta to widok na góry,w Karkonoszach byłem trzy razy,są piękne górskie łąki.Podczas spacerów najwięcej widzianych roślin to;tojad mocny,niecierpek gruczołkowaty,pospolity,drobnokwiatowy,naparstnicy były całe gąszcze,oraz dużo pokrzyku wilczej jagody,na nogach udało mnie się pokonać chyba z 20 km na stronę Czeską .Polecam weekendy w Karkonoszach
Pozdrawiam Bartek