Sosny, magnolie i kamień polny....ogród zwyczajny (2)

Zdjęcia naszych ogrodów.
DTJ_1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 lis 2013, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Sosny, magnolie i kamień polny....ogród zwyczajny (2)

Post »

dziękuję , i do tego takie zdjęcia mistrzowskie;:oj róże i złocień- nie zwróciłam wcześniej uwagi na szczegóły zdjęć bo zachłysnęłam się całością. ;:224
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Iwonko Wątek zaczęłaś pięknymi barwami lata .Piękne zdrowe ,zadbane roślinki .Cudnie masz ale cudny ogród masz .Piękne róże ,i ogrom kwiecia a drzewa i krzewy ogromne .Milinu nie mam zmarzł mi a gaura spora Ci urośnie .Jeżówki urokliwe też ich troszkę mam.
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2011, o 00:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam w nowym wątku ,ogród masz fascynujący miło się spaceruje ,wszystko dopieszczone zadbane ;:215 Pięknie ,schludnmie na tarasie .
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
dorkow0
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sty 2013, o 22:58

Post »

Witaj Iwonko... :D
Ależ cudowne zdjęcia zrobiłaś, jakże cudownemu ogrodowi... Bardzo lubię takie połączenia roślin, taki ich ogrom i urodę... Wspaniale się ogląda... A ogród wprost bajkowy... I te cudne Berberysy, wychylające się z innych roślin... ;:138 ;:138 ;:138
Gratuluję i podziwiam... ;:168 ;:215
Wśród Sosen... Buków... Kotów...
Część 1Część 2
Dorota
Kasia79
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2013, o 19:13

Post »

Chodzę i chodzę, nadziwić się nie mogę jak pięknie. Kępa rozwaru spowodowała u mnie szybsze bicie serca, bo może jeszcze rok i u mnie też się tak bujnie!
A bardzo spodobał mi się cis kolumnowy o złotych igłach - czy to tak na zdjęciu wyszło, czy to odmiana o takich igłach? Może pamiętasz nazwę, bo już mam na myśli kilka miejsc, w których by mi taki pasował.. Cisy kocham pasjami, razem z sosną mogłabym mieć tylko te iglaki w ogrodzie.
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Gaura to raczej wszerz się u mnie rozrosła. Bałam się, jak przetrwa zimę, dała radę, ale cóż to za zima była :wink: :wit
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Ciągle zachwycam się Twoim ogrodem ;:138 ,dziś mam pytanie na temat Tiary,w jakim miejscu u Ciebie rośnie widzę że płatki choć nie do końca rozwinięte to jednak nie brązowieją,u mnie był 3 lata,co roku końcówki płatków robiły się brązowe ,nie wyglądało to ładnie,wyczytałam,żeby go przesadzić w półcień ,tak też zrobiłam i efekt jest taki,że w ogóle nie wyszedł
Awatar użytkownika
Ivona44
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2013, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dorota to ja dziękuję ;:196
Beata, Misia wielkie dzięki dziewczyny :oops: , zawsze mówię, że na zdjęciach to wszystko takie piękne :wit
Dorota jak to jest, że i ja z Twojego ogrodu ledwie wychodzę, bo napatrzeć się nie mogę, dziękuję Ci, cieszę się z Twojej opinii ;:173
Kasia79 witaj miło Cię gościć, Kasieńko to dzwonek, nie rozwar, na zdjęciu faktycznie bardzo podobne, A cis, który ci się spodobał to cis pospolity 'David', kupuj go bez wahania, jest dokładnie taki , jak na zdjęciu, a może i ładniejszy, przyrosty ma cudne, złote z delikatnym brzegiem, prawie cały rok tak wygląda, cacko, więc polecam go w 100%, sosny i cisy też kocham, sosny bardziej, mam ich oczywiście parę na szczęście, bo bym spać nie mogła :tan , pozdrawiam Cię Kasia ;:196
Milena nie strasz, że to tylko na rok ;:145 , taka śliczna różowiutka, pozdrawiam Cię :wit
Dorotka na floksach, to ja się nie znam kochana, kupiłam sadzonkę wiosną w bylinowym raju, urosła ślicznie, rośnie w pełnym słońcu gdzieś do 16,00, jak lało to trochę brązowiały końcówki, ale znowu odetchnął i nawet ładnie się rozwija, bo gdzieś czytałam, że to kapryśna odmiana ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

wreszcie czarnuszki zaczynają u mnie kwitnąć, za późno wysiałam chyba

Obrazek

pozdrawiam, ochłodziło się, jest 18 stopni, a było 32 ;:3
Pozdrawiam, Iwona.
Awatar użytkownika
obita
500p
500p
Od: 4 lip 2014, o 13:16

Post »

Ale paradoks :lol: Biała czarnuszka :;230 uwielbiam ogladac twoje zdjęcia ;:138 Pięknie wszystko rośnie ;:180
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Iwonko jestem, jestem i podziwiam wspaniałe rośliny i zdjęcia!
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Faktycznie ogród pięknu a każda roślina na zdjęciu cudo. :D
Kasia79
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 cze 2013, o 19:13

Post »

No tak, dzwonek. Żeby było śmieszniej też mam taki i specjalnie się dłużej przyglądałam temu u Ciebie, bo wydawało mi się że to on. Ale zasugerowałam się pąkami, bo też ma takie balonikowate jak rozwar.
A do kupowania cisów nie trzeba mnie namawiać, zwłaszcza takiego pięknego Dawida, jak posąg naprawdę.. ;:306
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55

Post »

Wow, łan białych margaretek ;:oj Uwielbiam je! Nawet te wczesne, które są mniej atrakcyjne.

Wiele osób ma piękne ogrody, ale pokazać je na fotografii to już sztuka. Ty to robisz perfekcyjnie ;:180

Mam też pytanko: czy znasz nazwę swojej pomarańczowej (rdzawej?) jeżówki? Cudo ;:167
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Iwonko, już Ci kiedyś wspominałam, że strasznie swojsko się u ciebie czuję, bo i dom mam bardzo podobny i taras i sam układ ogrodu.
Aż się uśmiechnęłam na widok jeżówek Marmalade, które u mnie też tak prawie teraz leżą na ziemi. Chyba wyjdę je jakoś podwiązać.
Tak czy owak dziękuję za fotki i za ten spacer, bo u nas dziś deszczowo, więc kawy nie piję w ogrodzie, tylko między innymi przy twoim ładnym wątku.
;:32
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Mi czarnuszka wcale się nie pokazała. Musiałam ją wyhakować :;230 A tak chciałam. Ładne te kwiatki.
Masz milin? To pnącze mnie zachwyca. Dostałam od koleżanki, może się przyjmie, ale po tych upałach czarno to widzę.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”