Hej!
Dzięki, że jesteście w takiej ilości. Cieszę się, że zalazłam to forum. Dowiedziałam się tu między innymi jak robi się... mydła
Niejednej nocy nie przespałam czytając maaasę wątków.
Katiusha, jak poszukiwania mikado? Jak świnka urodzi to pewnie poinformuję
smolka,

świnki muszą być pulchne. A ta akurat jest najchudsza - tylko tak na foto wyszła.
Bogdan, pochwal się koniecznie. Też chciałabym mieć koty, najlepiej takie schroniskowe burki i szaraki. Nie wiem tylko co na to by powiedziały kanarki, ryby, świnki i reszta ferajny

... i właściciel mieszkania

Na szczęście (mam przynajmniej taką nadzieję) on myśli, że mam tylko 2 psy (a marzę by móc mieć dużo więcej) i nieświadomy jest co tu za murami w mojej oazie się naprawdę dzieje (i lepiej by tak pozostało). Życie tu tętni
justus27 
... ja mam zaledwie garstkę roślin, moja babcia miała cudną, wiekową 'palmiarnię' w domu - prawdziwe unikatowe okazy... po Jej śmierci niestety, wszystko przepadło

nie tylko kwiaty, takie życie no. Za to tutaj jest masa ludzi, co jak zobaczę co to oni hodują, a raczej czego NIE hodują, to

... te ilości! ...
Cześć
Saeyl 
Nie mam pojęcia ile ta świnka ma lat. Młoda jest, koło roku. Przy tylu zwierzakach przestaje liczyć się miesiące i lata. Głowę zaćmiewają raczej myśli typu jak 'to' wszystko wyżywić

A robota przy 'tym' w łapach się pali.
Przesadzałam ostatnio tą dziuplatą dracenę bo robiłam kolejną kompozycję... no i to chyba był zły pomysł. Wszystko miało być super - mega donica na tonę ziemi

ciężka , że facet nie ruszy, zestaw paru różnych palm
(które dla odmiany są zadowolone)... A dziuplata palma teraz się buntuje strasznie, obrażona, złożona i splaszczona stoi...

Trza było iść za mądrym przysłowiem i nie ruszać, bo przecie 'starych drzew się nie przesadza'.
Gadam do niej co chwilę, może w końcu przestanie się fochać.