I co ja mam powiedzieć na tyle ciepłych słów?mycha_paulina pisze:Co jeden to piękniejszyoczu oderwać nie można!
Tyle odmianowych piękności a wśród nich chyba jeden z ciekawszych-a no ten kundelek biało-niebieski
Bardzo mi się podobają takie cudeńka- niby nic, a oko cieszy
Ja codziennie oglądam swoje maluchy i wypatruję pączków- już wkrótce kolejne dwa zakwitną
A kolekcji, nie ma co owijać w bawełnę, zazdroszczę jak nie wiem co ;) I jeszcze jedno- znalazłam swoje fiołkowe guru w Twojej osobie- dziękuję![]()
A myślałam, że tylko dla mnie Gracjella to guru ;)mycha_paulina pisze:Co jeden to piękniejszyoczu oderwać nie można!
Tyle odmianowych piękności a wśród nich chyba jeden z ciekawszych-a no ten kundelek biało-niebieski
Ja codziennie oglądam swoje maluchy i wypatruję pączków- już wkrótce kolejne dwa zakwitną
A kolekcji, nie ma co owijać w bawełnę, zazdroszczę jak nie wiem co ;) I jeszcze jedno- znalazłam swoje fiołkowe guru w Twojej osobie- dziękuję![]()
Właśnie kiedyś tu zastanawiałam się gdzie przepadłaś. Dobrze, Aniu, że wróciłaś - chętnie zobaczę co masz nowego na parapetach.Ania.S pisze:Grażynko, właśnie poznałam Twoje cudne kwitnienia![]()
Cudownie, że tu Jesteś i chyba najwyższa pora, żebym i ja wróciła do ludzi.... i na forum też....
Dziewczynki, zazdrość potrafi wyzwalać bardzo pozytywne emocje.Jestem przekonana, że przy odrobinie wsparcia już za rok będziecie posiadaczkami sporej kolekcjitanyia pisze:A myślałam, że tylko dla mnie Gracjella to guru ;)mycha_paulina pisze:Co jeden to piękniejszyoczu oderwać nie można!
Nieustannie podziwiam Twoją kolekcję i też mnie zazdrość chwyta, cudne fiołki
Dziękuję Georginjogeorginja pisze:Melduję się i ja twoich progach i cieszę się że założyłaś swój wątek . Widać że masz nie tylko rękę , ale i serce do kwiatów. Na pewno często będę tu zaglądać, bo potrafisz pięknie pokazać piękne rośliny.
Właśnie kiedyś tu zastanawiałam się gdzie przepadłaś. Dobrze, Aniu, że wróciłaś - chętnie zobaczę co masz nowego na parapetach.Ania.S pisze:Grażynko, właśnie poznałam Twoje cudne kwitnienia![]()
Cudownie, że tu Jesteś i chyba najwyższa pora, żebym i ja wróciła do ludzi.... i na forum też....